Ulična prodavačica udarila komunalnu milicajku, pa pobegla: Snimak ženske tuče na beogradskoj pijaci

Žena je ostala da leži na asfaltu, licem okrenuta ka betonu

Na Vidikovačkoj pijaci se danas desio incident u kom je učestvovala ulična prodavačica koja je udarila komunalnu milicajku.

Kako se vidi na snimku, žena pokušava da spakuje stvari koje je prodavala u kofer, govoreći da ide kući jer "ima malu decu". Međutim, stvari joj ispadaju i ona iznervirano vikne da su joj se isprljale, opsuje, kreće ka ženi u uniformi i udara je. Snažno ju je ošamarila, što su mnogi prisutni okarakterisali kao nokaut. Kako se čuje na snimku, neko govori "Nek ostane tu dok ne dođe policija" i pominje se pretnja otkazom. Ali je žena u međuvremenu otrčala.

Potom se okrenula i pobegla, ostavivši kofer.

Milicajka je ostala na nogama, ali se onda zateturala i pala. Žena koja je stajala u blizini viknula je "Uhvatite je" i vidi se jedan muškarac koji je potrčao za prodavačicom. Žena je ostala da leži na asfaltu, licem ka betonu.

Nije poznato šta je prethodilo ovom obračunu na pijaci.

Redakcija portala Telegraf.rs je kontaktirala komunalnu policiju, ali još nema novih informacija o ovom slučaju.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • mackica

    Neka je udarila,svaka joj cast.Sa donje strane pijace prodaje se roba sa kamiona,licno sam videla i znam prodavca koji mi je rekao da ih komunalci pustaju kad im daju lovu ,zapravo imaju tarifu 50 EVRICA ..trebala je i levicom

  • Sestra

    Narod u Srbiji mora, da prihvati,da ce i da moraju stvari da se menjaju hteli to ili ne, ta policajka je radila svoj poso, koliko god vi pisali kako je zena dosla da zaradi svoj dinar, sirotinja itd... zna se gde se stvari prodaju i da je proslo vreme ovog nacina zarade.

  • Raja

    Trebala je Jos Jace dira sirotinju lako je njoj prima platu od drzave ukinuti komunalnu miliciju pod hitno samo name Oni trebaju

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima