≫ 

U Grockoj otrovano 18 pasa, ljudi ih gledali kako umiru u bolovima: "Ležali su u peni i tresli se"

Nije poznato ko je otrovao pse, a tužilaštvo kaže da nema elemanta krivičnog dela

  • 61

U Grockoj je sinoć uginulo 14 pasa, a danas četiri. Kako su za Telegraf.rs rekli meštani, svi psi su otrovani. Veterinari su izašli na teren i saopštili da je u pitanju klasično trovanje, dok je tužilaštvo reklo da nema elemenata krivičnog dela.

- Svi su imali iste simptome. Pravi horor je sinoć bio u centru Grocke. Psi su ležali u peni i tresli se, teturali. Mrtvih pasa je bilo na svakom ćošku. Mi ih svakog dana hranimo i pojimo, brinemo o njima. Ovo je horor film. Na svakih pet metara je bio po jedan pas u bolovima, uspeli smo samo jednog da spasemo - rekli su za Telegraf.rs.

Otrovani psi, Grocka Foto: Privatna arhiva

Prvo telo pronađeno je kod jedne prodavnice, a pas je imao penu oko usta. Drugo telo nađeno je kod banke i za ovog psa se sumnja da je otrovan.

O ovom slučaju obavešteno je Drugo osnovno javno tužilaštvo, kao i preduzeće "Veterina Beograd". Radnici "Veterine" preuzeli su leševe.

Policijskoj stanici u Grockoj nedugo potom telefonom je prijavljeno da se na još nekoliko lokacija nalaze tela uginulih životinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • yyyyy

    10. februar 2020 | 17:38

    Uzas zivi stvarno neduzne zivotinje stvarno !Treba ove monstrume pohvatati i objesiti javno bez imalo milosti mozes naskoditi zivotinjama ,a te kako ljudima moze naskoditi!

  • Bebita

    10. februar 2020 | 14:29

    Gde je sada Drustvo za zastitu zivotinja? Jadni psi,a ovim trovacima zelim da zavrse kao te jadne kuce

  • .

    10. februar 2020 | 14:54

    Kako cinis tako ce ti se vratiti...Monstrumima jos gore i bolnije.. !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA