Nepregledne kolone automobila na Gazeli u toku policijskog časa: Policija svima piše kazne

Velike gužve na Gazeli i Mostaru

Gazela, guzva

Foto: tanjkug/Zoran Žestić

Uprkos činjenici da je policijski čas počeo u 15 sati, mnogi Beograđani su se zatekli na ulicama glavnog grada i zbog toga morali da plate kaznu.

Na Mostaru su zabeležene velika gužva i zastoj, a policija je kažnjavala svakog ko ne poštuje nove mere Vlade Srbije, piše Pink.

Gazela, guzva

Foto: tanjkug/Zoran Žestić

- Na Gazeli je nepegledna kolona automobila i pored činjenice da je policijski čas počeo u 15 sati, po najnovijoj odluci Vlade Srbije. Policija zaustavlja vozače. Kolona je sve do naplatne rampe. Policija piše kazne svima koji su se zatekli na ulici. Ukoliko neko nema dozvolu, dalje neće moći – javlja reporter TV Pink.

U Srbiji je od danas, u sklopu mera koje je donela Vlada Srbije juče u borbi protiv korona virusa, zabranjeno kretanje vikendom posle 15 sati.

Gazela, guzva

Foto: tanjkug/Zoran Žestić

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panjković

    Alo, ne može se ceo narod kažnjavati zbog neodgovornih pojedinaca kojih je uvek bilo i biće i da policijski traje 24 sata.

  • Gile

    Za Beograd policijski čas 24 sata. Odmah.

  • Mile

    Ma kakvo pisanje kazni, nece to da ih opameti, sve ove sto se setaju treba u zatvor, u zatvorsku izolaciju od 3 meseca pa neka se bune..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima