≫ 

Teško jutro u Beogradu: Čak pet saobraćajnih nesreća za nekoliko sati

U njima je lakše povređeno nekoliko osoba

  • 7
saobracajna nesreca sudar hitna pomoć Foto - ilustracija: Profimedia, Tanjug/Saša Petrović

Čak pet saobraćajnih nezgoda dogodilo se ovoga jutra u Beogradu za par sati, a u njima je lakše povređeno nekoliko osoba.

Nešto pre sedam sati, u Bulevaru oslobođenja, u sudaru privatnog autobusa i taksi vozila dve osobe su lakše povređene. Zbog ove nezgode u tramvajski saovraćaj na linijama 9 i 14 nije funkcionisao neko vreme, prenosi Rts.rs.

Pre toga, oko četiri sata, u Bulevaru Nikole Tesle povređena je ženska osoba stara 28 godina posle sudara dva automobila. Dva sata kasnije, u ulici Braće Simić 45 još jedan udes gde je povređen mladić od 19 godina. Obe osobe su sa lakšim povredama prevezene na Urgenti cenatar.

Pored ove dve, ovog jutra bile su još dve saobraćajne nezgode bez teže povređenih lica.

Inače, tokom protekla 24 sata u Beogradu je bilo 39 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe teže a devet osoba lakše povređeno. Tokom noći, zbog tuča pet osoba je prevezeno u urgentni centar.

Juče je u Beogradu sebi oduzeo život bivši fudbaler Miljan Mrdaković, a njegova devojka je rekla za portal Telegraf.rs: On je dan pre samoubistva popio malo više i ja sam tu već predosećala da tu nešto može da se desi, te sam ga odmah smirila i odvukla u krevet da spava i tako smo celo veče pričali. Pročitajte celu njenu ispovest klikom na ovaj link: Miljanova devojka opisala šta se desilo pre samoubistva: "U kupatilu sam čula pucanj, zvala sam ga"

Video: Sudar u Dimitrija Tucovića: Hitna pomoć iznosi trudnicu iz automobila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I

    24. maj 2020 | 09:20

    U srbiji su naj Gori vozaci na autoput voze 80 a na putevima 120 sve obrnuto rade

  • Hulk

    24. maj 2020 | 09:28

    Nedelja. Prazne ulice. Kiša. 11 automobila na ulicama Beograda u 7 ujutru. Oni uspeju da se sudare pa još na Novom Beogradu gde ulice imaju po 3 trake i pravce od po kilometar ili više pa se sve lepo vidi. Kakav mozak treba čovek da ima pa da uspe u ovim uslovima da se sudari?

  • Vozaci?

    24. maj 2020 | 09:29

    Upravo sada mi prolazi kroz glavu: "Vratite policijski čas!". Bilo je mirno, bez besnih vozaca, vozacina, pokazivanja i dokazivanja, pa kazu sudbina, ne, samo je ne treba izazivati. Steta za ove ljude, jako mi ih je zao, moje najiskrenije saucesce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA