Razlog više da posetite palilulsku pijacu ovog vikenda

Kreativnost na jednom mestu

  • 0
JKP Gradkske pijace, Bum market Foto: Jovana Tepšić

Treći po redu „Bum market“ u organizaciji JKP „Gradske pijace“ i članica Udruženja „Artisima“ biće održan predstojećeg vikenda 06. i 07. juna na pijaci „Palilula“, u periodu 08 do 18 časova.

Posetioci palilulske pijace će osim u raznovrsnoj i bogatoj ponudi svežih i visokokvalitetnih namirnica, imati priliku da uživaju i u ručno izrađenim predmetima koje su pripremile članice ovog udruženja. Na tezgama će se naći ručno rađene igračke, ženski i muški nakit koji je neizostavni modni detalj u ovim prolećnim danima, torbe, predmeti napravljeni dekupaž tehnikom, heklane stvari, slike, kao i bogat izbor prirodne kozmetike.

JKP Gradkske pijace, Bum market Foto: Jovana Tepšić

„Bum market“ nastao je kao velika želja i ideja grupe žena koje se bave ručnim radom da svoje proizvode prikažu što većem broju ljudi i na taj način izraze svoju kreativnost.

JKP „Gradske pijace“ će i u narednom periodu kao društveno odgovorna firma nastaviti da podržava žensko preduzetništvo, kako bi doprineli rešavanju problema nezaposlenosti.

U okviru “Bum marketa“ posetiocima palilulske pijace predstaviće se i asocijacija „Naše ruke“ koja neguje i čuva tradiciju kroz stare zanate izradom raznih suvenira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA