Rekonstrukcija Ulice braće Jerković

Predsednik Gradske opštine Voždovac Aleksandar Savić, zajedno sa svojim saradnicima obišao je danas radove na kompletnoj rekonstrukciji Ulice braće Jerković, od Vitanovačke do Sive Stene

  • 1
Rekonstrukcija Ulice braće Jerković Foto: GO Voždovac

Pripremne radove za asfaltiranje i postavljanje vodovodne mreže izvode radnici JKP „Beograd-put“ i „Vodovod i kanalizacija“.

Predsednik Savić, u razgovaru sa građanima o uređenju prilaza, parkinga, stepenica, orezivanju zelenila i drugim temama, podsetio je da se upravo cela Ulica braće Jerković sada rekonstruiše na predlog opštine Voždovac.

Rekonstrukcija Ulice braće Jerković Foto: GO Voždovac

Stanari okolnih ulaza zahvalili su što je Opština podržala dosadašnje njihove predloge i uradila zamenu ulaznih vrata i prilaza ispred ulaza 63, interesujući se da li će se na tome nastaviti.

- Cilj nam je da Voždovac ima nove prilaze zgradama, a do sada smo uradili ukupno 680 novih ulaznih vrata - rekao je Savić, rekavši da će se na ueđenju raditi i u narednom periodu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BixiBuxi

    15. jun 2020 | 08:01

    Samo da ne bude da asfaltiraju ulicu a ostave bez lepih trotoara, parking mesta i slično. Onda dobijamo istu sliku kao i pre 10 godina. Bacanje para ako nema nacrta ili plana za isti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA