• 3

Laborantkinja koja je pokušala da se ubije, nije bila u smeni: Niko ne zna zašto je odatle skočila

Z. P. (31) pokušala je da oduzme sebi život skokom sa prvog sprata Instituta za ortopedske bolesti Banjica

  • 3
Institut Banjica

Printskrin: Google Street View

Laborantkinja Z. P. (31) pokušala je da izvrši samoubistvo skokom sa prvog sprata Instituta za ortopediju Banjica, sa visine oko tri metra, danas oko podneva. Međutim, mlada žena nije uspela u suicidnoj nameri, pa je sa ozbiljnim povredama prebačena u Urgentni centar Srbije vozilom hitne pomoći.

Kolege nesrećne žene, tehničare, medicinske sestre, lekare i drugo nemedicinsko osoblje dodatno je zateklo saznanje o strašnom događaju budući da Zorana nije bila u smeni i da je planirano došla u bolnicu da sebi naudi, piše Srpski telegraf.

Ipak, oni sa kojima je usko sarađivala kažu da je laborantkinja psihički obolela i da se čudno ponašala već neko vreme.

- Zorana se ne druži sa kolegama i ne priča mnogo o sebi, ali njene kolege iz laboratorije kažu da je imala probleme kako privatno tako i poslovno jer je bila pogubljena, a uglavnom i vrlo povučena - kaže za Srpski telegrfaf jedna doktorka iz banjičke bolnice.

Direktor Instituta za ortopediju Banjica je istakao da su po njegovom mišljenju, isključivo privatni problemi naterali ženu da se baci sa prozora.

- Žena je pokušala samobistvo dok nije bila u smeni, zbog psihijatrijskih problema, dugo je bila na terapiji. Oni su odmah zvali policiju i hitnu pomoć. Razlozi su lične prirode, nema veze sa poslom, zašto je to učinila sa Banjice, to nikome nije jasno - rekao je doktor Zoran Baščarević za medije.

Video: Institut Banjica za 36 sati primio 300 kovid pacijenata

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Struka

    Zašto i kako ovaj upravnik uporno ponavlja nije bila u smeni i imala je privatne probleme i to naglašava.Nesto je tu čudno?!

  • Bosanac

    Ubit se skokom sa prvog sprata to je nemoguce.

  • Licemerka

    Eto ko nam radi laboratoriju. Ne verujem više ni u šta!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima