≫ 

"Poslednja božja poruka" izlepljena u gradskim autobusima: Najava katastrofe i Hristovog dolaska

Neko je nalepnicu zalepio ispod onih zvaničnih, a mnogi verovatno i ne primećuju uljeza dok ne pročitaju naslov

  • 13
Poruka u autobusu Foto: Mateja Beljan

"Putnici koji imaju bilo koji simptom respiratorne infekcije..."; "Putnici su u obavezi da nose zaštitne maske"... "Poslednja Božja poruka".

Poslednja božja poruka! Nije nikakva greška, ovo "obaveštenje" ispisano je na mnogim stanicama i u autobusima gradskog prevoza, uglavnom prema Čukarici i Rakovici (37, 23...).

Zapravo, to nije nikakvo obaveštenje o ponašanju u vozilu, nema nikakve veze sa koronom, a naravno ni sa kriznim štabom ili Sekretarijatom za javni prevoz. Neko je nalepnicu zalepio ispod onih zvaničnih, a mnogi verovatno i ne primećuju uljeza dok ne pročitaju naslov u beogradskom autobusu.

Poslednja božja poruka Foto: Mateja Beljan

Jer, ovaj tekst ne deluje kao neko pitko štivo. Ali, možda nekoga i zainteresuje.

"Poslednji događaji svetske istorije, i Hristov dolazak u slavi - nastupaju u periodu 2021 - 2022. godine, u kome će se Bog objaviti čovečanstvu, pokazati svoj zakon na nebu - vidljiv za sve ljude na planeti Zemlji na njihovom maternjem jeziku, i pozvati svet da se obrati, i obavi duhovnu pripremu za Hristov dolazak u slavi, prilikom koga će on ukinuti sadašnji poredak greha i smrti, i na ovoj planeti stvoriti nov savršen svet pravde, ljubavi, i mira. Sve prirodne katastrofe, i nove neizlečive bolesti sa početkom 2011. godine i tadašnjim velikim zemljotresom u Japanu - predstavljaju znake skorog ispunjenja pomenutih događaja".

I... onda, sa validatora začujete: "Sledeće stajalište Vidikovac, koristite druga i ostala vrata za izlaz".

Video: Stigao je sudnji dan! Rodilo se prase sa ljudskom glavom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA