Nepoznata osoba pucala jednom mačoru u usta u parku na Banovom brdu, drugog ranila u rame

Prijave su podnete "nadležnom MUP Čukarica, agencijama za zaštitnu životinja i nekim drugim, nešto oštrijim organizacijama"

  • 9
mačke jedu Foto: Pixabay

U parkiću na Banovom brdu, gde se igraju deca i okupljaju porodice, danas se pojavilo obaveštenje koje je zgrozilo sve građane - nepoznata osoba pucala je na mačore u ovom delu Beograda.

Kako piše portal Mondo, u nedelju 19. jula u ulici Milana Stanivukovića na Banovom brdu, pucano je u dvojicu mačora. Prvi mačor je ranjen, u predelu ramena, dok je drugom pucano u usta. Obojica su primljena kod veterinara u teškom stanju.

- Obaveštavamo vas ovim putem da delimo životnu sredinu sa duboko poremećenom strukturom ličnosti koja demonstrira beobzirnu svirepost... Svaki put kada ne razmišljajući kažete kako biste ih sve potrovali, pustili pse da ih podave i slično, lično pružate potporu ljudima sposobnim da to urade. Ukoliko to ne uviđate - deo ste problema -navodi se u tekstu.

Kako se navodi, prijave su podnete "nadležnom MUP Čukarica, agencijama za zaštitnu životinja i nekim drugim, nešto oštrijim organizacijama" uz podsećanje da je za ovo "zlodelo" predviđena zatvorska kazna do tri godine.

Video: Zift, beogradski mačak koji više od slanine voli travu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V5

    26. jul 2020 | 23:25

    Ološ strpati u zatvor ..

  • DARKO 100%

    26. jul 2020 | 21:58

    Svet surovosti,zivimo u svetu surovosti,danas je i preko potreban jedan goli otok,nekad su isli tamo politicki nepodobni a danas bi trebali drustveno nepodobni,jedino se na taj nacin uspostavlja miran ustavni poredak gde ce normalni ljudi ziveti mirno i spokojno bez stresova i trzavica

  • mix

    26. jul 2020 | 22:39

    Bolesnik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA