Strašan snimak sa Ade Ciganlije: Spasioci izvlače veslače tokom nevremena

Na Adi Ciganliji su bašte kafića potpuno mokre, a vetar je raznosio tende

  • 24

Jako nevreme praćeno kišom i vetrom pogodilo je Beograd, a začuli su se i jaki udari groma. Velika količina kiše sručila se za kratko vreme, vidljivost je bila vrlo slaba, a na brojnim mestima su nastali problemi.

Društvenim mrežama kruži jeziv snimak iz Beograda gde su čak i spasioci morali da reaguju pošto su spasavali veslače zaglavljene u jezeru na Adi Ciganliji.

Inače, na Adi Ciganliji su bašte kafića potpuno mokre, a vetra je raznosio tende.

Nevreme je doneo snažan oblak koji je u Beograd pristigao sa jugozapada, a pre nego što je kiša svojom jačinim potpuno zamaglila pogled začuli su se i jaki udari groma.

U jednom momentu ulice su bile preplavljene vodom, oluci puni, a vozači koji su se našli na kolovozima u čudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    26. septembar 2020 | 16:02

    Jedno pitanje za admina ili vec koga, postoji li jos neki grad osim beograda,ili ste vi drzava u drzavi? Postujemo svi mi glavni grad, ali nam je muka vise od njega, jaaaao pala kisa ne mogu dame i gospoda da prosetaju, to vam je najveca muka.... Dodjite malo na sela da se zaglavite u blatu i gov...a do guse, deca nam bolesna, poljoprivreda razorena, cene katastrofalne.... A na sve to, to je grad koji uopste nije SRBSKI, da nema hrama niko nikada nebi pogodio ko tu zivi, jedino ako je 5.aprila isao na muzicki koncert na slaviju, video bi ko tu vlada, ljudima oluja srusi sve sto je vekovima stvarno, vi se bunite sto vas je kisa oterala iz kafica....

  • Gorgeous

    26. septembar 2020 | 15:51

    Kratkotrajna malo jača kiša koja nikada pre nije bila problem jer smo imali kanalizaciju. A onda je došao Vesić i sada je problem i kad peru ulice jer voda ne može da otekne

  • Zola

    26. septembar 2020 | 16:22

    Ako su najavili nevrijeme zašto idu veslati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA