Vesić zaustavio izradu urbanističkih planova na Vračaru

Očekuje sa Zavod za zašitu spomenika kulture grada Beograda završi projekat proglašenja Krunskog venca za “kulturno istorijsku celinu”

Komentari

 • DARKO 100%

  Beograd najlepsi bio70 i 80 tih ,godina,nije bio pretrpan,nije bilo guzve u saobracaju,nekako su se svi znali,u vazduhu je sve bilo cisto a to potkrepljuje bilo je vrabaca a sad ih nisam video unazad 30 god,EH BEOGRADE KAKO NAM JE BILO LEPO PRE A SAD STA JE OSTALO MOJ BEOGRADE

  15
  4

  Podelite komentar

  • Miki

   @DARKO 100%

   Ti ne zivis u Beogradu

   5
   11

   Podelite komentar

  • @Darko

   @DARKO 100%

   Darko, procitaj malo Duska Radovica, u Beogradu je uvek blo guzvi (pogotovu na mostovima), tacno je, znalo se kada je spic i krace je trajao. Ali, nisu krivi ljudi iz drugih gradova Srbije sto moraju da napuste kuce od 150-300m2 i da iznajmljuju stancice od po 30-40m2, jer posla ima samo u Beogradu. U Bg zivi i mnooogo stranaca, i tek ce ziveti (migranti). Kriva je politika razboja samo jednog grada. Nije se svima odlazilo od svojih kuca. I ja zivim u BG od rodjenja i moji, ali ne treba kriviti ljude koji moraju da rade, vec losu politiku "Srbija radi, Beograd se gradi". Pozdrav sa Cubure.

   2
   1

   Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima