Vesić zaustavio izradu urbanističkih planova na Vračaru

Očekuje sa Zavod za zašitu spomenika kulture grada Beograda završi projekat proglašenja Krunskog venca za “kulturno istorijsku celinu”

Komentari

 • DARKO 100%

  Beograd najlepsi bio70 i 80 tih ,godina,nije bio pretrpan,nije bilo guzve u saobracaju,nekako su se svi znali,u vazduhu je sve bilo cisto a to potkrepljuje bilo je vrabaca a sad ih nisam video unazad 30 god,EH BEOGRADE KAKO NAM JE BILO LEPO PRE A SAD STA JE OSTALO MOJ BEOGRADE

  • Miki

   @DARKO 100%

   Ti ne zivis u Beogradu

  • @Darko

   @DARKO 100%

   Darko, procitaj malo Duska Radovica, u Beogradu je uvek blo guzvi (pogotovu na mostovima), tacno je, znalo se kada je spic i krace je trajao. Ali, nisu krivi ljudi iz drugih gradova Srbije sto moraju da napuste kuce od 150-300m2 i da iznajmljuju stancice od po 30-40m2, jer posla ima samo u Beogradu. U Bg zivi i mnooogo stranaca, i tek ce ziveti (migranti). Kriva je politika razboja samo jednog grada. Nije se svima odlazilo od svojih kuca. I ja zivim u BG od rodjenja i moji, ali ne treba kriviti ljude koji moraju da rade, vec losu politiku "Srbija radi, Beograd se gradi". Pozdrav sa Cubure.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima