• 0

Usporen saobraćaj oko Beograda, radovi na više deonica

, Telegraf

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila

  • 0
Motociklista, motor, saobraćajna gužva

Foto: Shutterstock

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje „Orlovača“, saobraćaj se odvija usporeno, saopšteno je jutros iz Puteva Srbije.

Od danas do 3. oktobra na auto-put E-75, u zoni petlje ,,Mali Požarevac“ u okviru radova na rehabilitaciji kolovoza izvodiće se i radovi na sanaciji bankine i ivičnjaka. Zbog tih radova doći će do faznog zatvaranja izlivne trake Niš - Mladenovac, sa omogućenim propuštanjem saobraćaja, dok će se saobraćaj na pravcu Niš-Beograd odvijati preticajnom i voznom saobraćajnom trakom.

Na putu Kula - Vrbas do 2. oktobra produžena je obustave saobraćaja zbog radova na sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala.

Alternativni putni pravac je kroz naseljeno mesto Kula i to ulicama Industrijska Zona, Petra Drapšina i Veljka Vlahovića.

Zbog radova na popravci mosta preko reke Misače na putu Markovac - Aranđelovac do 10. oktobra će se saobraćaj odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac je Mladenovac - Belosavci - kružni tok u Krćevcu - Aranđelovac.

Saobraćaj će do 31. oktobra biti obustavljen na putu Bančarevo - Crvena Reka zbog radova na pojačanom održavanju, a alternativni putni pravac je Niška Banja - Prosek.

Putevi Srbije saopštavaju da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Video: Kilometarske kolone u prestonici: Kiša i špic kao najgora kombinacija za Beograd

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima