≫ 

Užasni snimak divlje vožnje u Beogradu: Uleće u zaustavnu traku, daje gas do daske, suvozač snima

- Valjda će se neko nekad pozabaviti ovakvim vozačima - potencijalnim ubicama i nasilnicima - napisao je jedan od korisnika društvene mreže Tviter

  • 30

Video: Divljanje u Beogradu u zaustavnoj traci

Sve češće se na društvenim mrežama masovno dele zabrinjavajući i nimalo naivni snimci divlje vožnje na srpskim putevima, a pre tri dana na Instagramu se pojavio još jedan video bahate vožnje u Beogradu koja je lako mogla da se završi tragično.

Naime, kako se vidi na snimku, na delu auto-puta kroz Beograd, formirala se dugačka kolona, a vozač je, želeći da bude "pametniji" od svih ostalih učesnika u saobraćaju, ušao u zaustavnu traku i dao gas do daske.

Pritom je vozač ili neko drugi u vozilu, sve to snimio, a video je dospeo na društvene mreže, gde je takva vožnja naišla na žestoku osudu.

- Valjda će se neko nekad pozabaviti ovakvim vozačima - potencijalnim ubicama i nasilnicima - napisao je jedan od korisnika društvene mreže Tviter koji je podelio snimak bahate i neodgovorne vožnje prestonicom.

Video: Dara ponovo udarila po gasu: Prelazi 200km na čas i ne mari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije kriv

    4. oktobar 2020 | 15:06

    Pogodila ga pesma...a i tzv policija zlostavlja za 2km prekoracenja,tacnije one koji gotovo nisu u prekrsaju. Lakse im tako. Ispune "normu"...

  • mile

    4. oktobar 2020 | 15:00

    Pa to je svakodnevno a policije nigde !!!???

  • Vojislav

    4. oktobar 2020 | 16:31

    Ma nije to vazno. Ugrozavanje beznednosti je ako neko vozi ubitacnih 51 km/h preko mosta ili ka Pancevu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA