Komentari

 • Maka

  Nije tacno da je van pesackog prelaza, ja sam prosla pored u trenutku kad je hitna pomoc stigla, i sve se desavalo na manje od metar od pesackog... Tako da ne stavljajte netacne podatke.

 • Fenix

  VAN PEŠAČKOG PRELAZA!!!

 • 656

  Ulica Svetozara Radojičića nije u Medaku nego u Velikom mokrom lugu. Poznatije kao Padina. Medak 3 je urbano naselje za razliku od Padine gde je 99% objekata nelegalno i gde nema kanalizacije a asfalt su dobili nedavno. Nekada su do Medaka 3 silazili u gumenim čizmama koje su na izlazu iz naselja Padina izuvali i obuvali cipele a čizme ostavljali u avliji kod onih koji su prvi do asfalta. Ulice na Padini su toliko uzane da kada bi trebali da prođu vatrogasci ne bi mogli. Tamo ni ne postoji pešački prelaz.

  • Dusan

   @656

   A izvini pametni nismo te poznali!Sta ti kazes,ulica samo deli Medak i Padinu i sad ti kao dramis!Sad si ti elita,sa Medaka,zasto kazes da nije uknjiženo i da nema kanalizacija?Jer ne znas,bolje stavi 666 svoje ime jer to si ti ,,gospodine sa Medaka 3:):):)

 • Sara

  Kad se dete daje baki na cuvanje umesto da se baka da na cuvanje...uzas

  • Marija

   @Sara

   Slažem se sa tobom. Današnji dede i babe su oni koji su pre 30-40 godina ostavljali svoju decu od 5 godina same po 8 sati u stanu i 7-godisnjacima davali bebe na čuvanje. Gledam komšinicu od 64 godine kako “čuva” unuče. Mali trči po parkingu, dok ona ode smeće da baci i ne daj Bože da ko krene autom malo dete ne bi ni video ako je kod auta.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima