≫ 

Bolnica "Sveti Sava" u kovid sistemu a nema grejanje: Vesić naložio hitno uvođenje

- Utvrdili smo da su kotlovi u bolnici „Sveti Sava” u veoma lošem stanju i da zbog toga bolnica nema grejanje. To je nedopustivo u bilo kom vremenu - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

  • 9
Savski Trg, Stara Železnička Stanica Foto: Nikola Tomić

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je u jutarnjem programu TV Hepi da je naredio da JКP „Beogradske elektrane” hitno izvedu radove u Bolnici "Sveti Sava”, koja je od pre neki dan u kovid režimu.

- Utvrdili smo da su kotlovi u bolnici „Sveti Sava” u veoma lošem stanju i da zbog toga bolnica nema grejanje. To je nedopustivo u bilo kom vremenu, a posebno sada kada je u zemlji proglašena epidemija virusa kovid-19. Priključak „Beogradskih elektrana” već je izveden u bolnicu i sada ćemo hitno da izvedemo radove na adaptaciji kotlova i prevezivanje na naš sistem – rekao je Vesić i dodao da je vrednost ovog posla 5,2 miliona dinara, koje će uložiti Grad Beograd.

Video: Jeziv snimak sa pulmologije: Medicinska sestra hvata dete za kosu i baca ga na krevet!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo

    9. novembar 2020 | 07:59

    Bezobrazluk, pa to nije od juče.. Sramota, a na 3 metra od bolnice su pukli milione evra za spomenik nemanne, za plato, za čuda , a bolnica kao iz horor filmova...

  • Lukas

    9. novembar 2020 | 08:03

    Sve lepše od lepšeg.Šta su radili odgovorni u bolnici do sada, šta gradska vlast, šta ministarstvo zdravlja? Ako nije bilo para za zamenu kotlova, kako se odjednom pronađu? Tamo leže neki bolesni ljudi, tamo neko radi, ali, koga briga za to.

  • Nata

    9. novembar 2020 | 08:21

    Lideri u regionu skole i bolnice nemaju grejanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA