Samo trećina upisane dece dolazi u vrtiće u Beogradu: U novembru korona potvrđena kod 90 mališana

- Tokom novembra potvrđeno prisustvo virusa kod 90 dece i 584 zaposlenih u vrtićima, što u odnosu na ukupan broj dece i zaposlenih, nije alarmantno - ocenio je Slavko Gak, gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu

Komentari

  • Vladanka

    4. decembar 2020 | 16:29

    Mislim da je veoma rizicno slati sada decu u vrtice, barem dok se ne stisa malo situacija. Mi smo deci u skoli kupili ruski preciscivac vazduha za ucionicu i da kucnem u drvo za sada su svi zdravi. Svi se snalazimo na svoj nacin, ali decu bas treba zastititi.

    • 7. decembar 2020 | 10:06

      kamen je resenje

      @Vladanka

      nema resenja ako se ne radi prevencija! ako se lece posledice izgubili ste bitku u startu, to znaju i mala deca i oduvek je tako bilo - prevencija je majka svega. ako nemaju ideju kako da disciplinuju ova nase tabloidizirane gradjane mogu da odu u mionicu, neki kamenolom, sto neki more najbolji kamenstruganik iz mionice, pa da onda prave prolaze oznacene tim kamenjem, a po trotoaru da stavljaju lepe stanglice na dva metra pa da nasi tv gradjani, posto ocigledno samomisleci tesko da su, znaju kako da se ponasaju i prave fiziciku distancu u doba korone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA