≫ 

Renovirao kuću staru 100 godina na Dorćolu i sa novim garažama "ukrao" dva parking mesta za građane

Na teren će izaći i inspekcija

  • 7
Gospodar Jovanova Foto: Čitalac Telegrafa

Dva parking mesta ispred tek renovirane kuće u Gospodar Jovanovoj ulici na Dorćolu zvrje prazna - uprkos tome što se parking prostor u ovom ekskluzivnom delu grada traži kao alva, ovde se ne parkira niko, jer kuća ima dva nova ulaza u garažu.

O ovom problemu "Telegrafu" je pisao naš čitalac Nikola.

- Urađeno je renoviranje kompletne kuće, na taj način da je eksterijer kuće stare oko 100 godina u potpunosti izmenjem, a kao da to nije dovoljno, napravljena su i dva ulaza u garažu. Ta dva ulaza u garažu su postavljena na taj način da se dva postojeća parking mesta (žuta zona) moraju ukinuti. Kako bi se komšije sprečile da legalno parkiraju na ta dva mesta obeležena od strane Parking servisa na njih se stavljaju razne šipke i predmeti sa gradilišta, a od skoro su na same garaže stavili i natpise da je "zabranjeno parkiranje - pauk nosi" - požalio nam se čitalac.

Na pitanje da li su kolski prilazi ulazima u garažu urađeni po propisima i da li je moralo da dođe do ukidanja dva parking mesta, iz gradskog Sekretarijata za informisanje dostavili su nam odgovore Sekretarijata za inspekcijske poslove.

- Za navedenu lokaciju u Sektoru za saobraćajni inspekcijski nadzor Sekretarijata za inspekcijske poslove, biće oformljen predmet i izvršen inspekcijski nadzor, radi utvrđivanja svih činjenica - naveli su.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    10. decembar 2020 | 15:13

    Šta je problem? Hoće čovek da parkira svoja kola kod sebe i da ne može neko da mu udari ili izgrebe kola čovek napravio garažu. A i sta ces neko da se parkira ispred njegove kuće? Verovatno su i do sada ta dva parking mesta bila rezervisana. Ko je uopšte kriv sto nema parking mesta tu na Dorcolu? Što su se zidale zgrade bez garaža i bez parking mesta? Da nisu dali dozvole da izgradnju ne bi bilo tih problema. Ja bih prvi uradio ovo sto je ovaj čovek uradio. A vi se parkirajte ako smete pa kada pauk odnese par vozila neće se niko parkirati.

  • dago 1

    10. decembar 2020 | 14:23

    Trotoar uradjen od strane opstine, spusten ispred garaze. Znaci da ima projekat i plan i da je odobren. To na ulici nije vlasnik sam od sebe uradio. On ce svoja dva auta drzati u garazi i eto, na isto dodje 😬😬

  • Neko iz mase

    10. decembar 2020 | 14:24

    Marko Jaric...sve radi kako mu padne na pamet. I naravno sve "prolazi"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA