≫ 

Renovirao kuću staru 100 godina na Dorćolu i sa novim garažama "ukrao" dva parking mesta za građane

 ≫ 

Na teren će izaći i inspekcija

Komentari

  • Leo Tron

    12. april 2021 | 22:57

    Ja imam problem u Obrenovcu,puno lopova i od korumpirane policije pa ide redom,tajkuna koji preko noći postaju i ljudima pokazuju najstarije marketinške fore,sklonili smo te policajce,suspendovan itd.,a čim se stiša eto ih nazad,on da se vratim na parking,radi se o firmi,investitor i prodavac,a umešana i mala agencija jer je svima dobro,tako u ugovoru piše zajednički parking da bih on izdao lokal pa prvo gume betona i šipke,pa i to malo mesta,zakači mi njihov kombi,od kamere naravno,policija ništa još sam platio i njima i popravku,a sad gospoda baš pre neki dan dve sakrije i eto prilaza,niko nema više to,kad sam rekao agentu i tom što izdaje,indirektno upozorenje da bolje da ćutim,nemogu im ništa i uverio sam se posle i udaranja u auto,zvao sam čak unutrašnju inspekciju policije i tako lako su me...,za sve treba snimak ili svedok,ja pitam,znači ja sad da lupam 200 kola i ako me niko nije video,nikom ništa,od svih sam dobio isti odgovor,tačnije nisu rekli ali tako se podrazumeva,dok zakon udje u zonu 2,oni će biti toliko jako,a već jesu,nisu mogli tamo odakle su došli,zato brale u Srbiji svi mogu sve,a Srbin najmanje i nije čudno što su svi pobegli,da sam mogao i ja bih i ali bežao sam dalje od Beograda,toliko sam i morao i mogao i opet nema mira čovek ovde,da nedužnim više,pošteno sam služio ovoj zemlji,a vraća nam se tako,da je sramota i nemam reči o ovoj zemlji,niti kulture,niti bilo šta,pa da pljune neko pa to se zna šta je i opet je iznad svega ovde u nazovi novoj Srbiji.

  • Djole

    10. decembar 2020 | 15:13

    Šta je problem? Hoće čovek da parkira svoja kola kod sebe i da ne može neko da mu udari ili izgrebe kola čovek napravio garažu. A i sta ces neko da se parkira ispred njegove kuće? Verovatno su i do sada ta dva parking mesta bila rezervisana. Ko je uopšte kriv sto nema parking mesta tu na Dorcolu? Što su se zidale zgrade bez garaža i bez parking mesta? Da nisu dali dozvole da izgradnju ne bi bilo tih problema. Ja bih prvi uradio ovo sto je ovaj čovek uradio. A vi se parkirajte ako smete pa kada pauk odnese par vozila neće se niko parkirati.

    • 10. decembar 2020 | 16:04

      ime

      @Djole

      Ako placa za ta dva parking mesta gradu 200.000 mesecno sve je ok, nemam apsolutno nikakav problem. Posto jedno mesto je oko 100.000 din mesecno ako hoces tako ispred kuce da ti stoji prazno, pnda je obelezeno zutom bojom i mozes pozvati pauka da odnese auto koji ti tu stane. A isto toliko placaju ugostitelji za baste koje se preko leta nalaze na nekim parking mestima. Ali ako ih je ovak tek tako uzurpirao, onda bas nema smisla.

    • 10. decembar 2020 | 16:05

      Nd

      @Djole

      Sta je dporno njegova kuca? Sta je trebao da porusi kucu u javnom interesu da se napravi parking? Ovde svi gledaju tudja posla.....

  • Boža zemunac

    10. decembar 2020 | 14:29

    Pametan čovek.

  • Neko iz mase

    10. decembar 2020 | 14:24

    Marko Jaric...sve radi kako mu padne na pamet. I naravno sve "prolazi"

  • dago 1

    10. decembar 2020 | 14:23

    Trotoar uradjen od strane opstine, spusten ispred garaze. Znaci da ima projekat i plan i da je odobren. To na ulici nije vlasnik sam od sebe uradio. On ce svoja dva auta drzati u garazi i eto, na isto dodje 😬😬

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA