• 1

Zaustavljeni bespravni radovi u Strahinjića Bana: Investitor hteo da napravi ulaz u podrum

, Telegraf

Građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove obustavila je dalje izvođenje radova

  • 1
bespravni radovi u Ulici Strahinjića Bana

Foto: Beoinfo

Građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove je 21. novembra na osnovu prijava građana izvršila inspekcijski nadzor u Strahinjića Bana 75, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

Konstatovano je da je investitor bespravno izveo radove na probijanju otvora na uličnom fasadnom zidu zgrade i formiranju ulaza u poslovni prostor u podrumu, zbog čega je građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove obustavila dalje izvođenje radova.

Kontrolnim inspekcijskim pregledom na licu mesta konstatovano je da je investitor postupio po nalogu građevinskog inspektora i otklonio uočene nepravilnosti, odnosno da je ulični fasadni zid zgrade vratio u pređašnje stanje pa je otvor na fasadi koji je investitor probio tokom radova ponovo zazidan.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    Свашта...двоструки аршини!!! У Венизелосова 54, хотел 10 спратова,а предвиђено само пет,им не боде очи,а улаз у подрум је катастрофа!!! Стварно...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima