Stravično zlostavljanje šteneta na Slaviji: Muškarac iz čista mira svom snagom šutnuo kuče

Molimo sve koji prepoznaju čoveka sa snimka da jave policiji Savski venac

  • 28
Crno kuče pas tužno Foto: Shutterstock

Stravično maltretiranje nedužnog šteneta, koje ima samo tri meseca desilo se u utorak u Deligradskoj ulici na Slaviji. Životinju je nepoznati muškarac iz čista mira šutirao nogom u glavu i gde god je mogao!

Na video-snimku se vidi kako muškarac prilazi štenetu koje maše repom, šutira ga u glavu, nakon čega životinja pada ali ipak nastavlja da maše repom.

Kako piše glas-javnosti.rs muškarac je zlostavljao štene i šutirao ga više puta. Prema rečima očevidaca, naišla je majka sa malim detetom koje je počelo da vrišti, a čovek se mirno pokupio i odšetao u pravcu Slavije sa rukama u džepovima.

Pas je ostao da leži. Potresena žena je i dalje vikala i ljudi iz obližnjih zgrada su se okupili. Jedna od prisutnih je pozvala policiju.

Stanari obližnjih zgrada su pozvali i Veterinu Beograd.

Molimo sve koji prepoznaju čoveka sa snimka da jave policiji Savski venac, koja je pokrenula istragu o ovom zlostavljanju koje spade u krivično delo.

Video: EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆE: Trovanje pasa u Grockoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    6. januar 2021 | 21:17

    Ako moze neko da ostavi javno adresu i informacije ovog gospodina. Hvala.

  • Radovan

    6. januar 2021 | 21:04

    Ovo je skotsko ponasanje ovog coveka. Jer nekad zivotinja postupi plemenito poput coveka, a ovde vidimo degradaciju coveka, gde covek postupa gore od skotine. Sutra ce ovo kuce mozda ujesti nekoga, zato sto je umesto da dobije ljubav kao malo, da ga neko pomazi, od coveka dobilo nogu u glavu

  • DARKO 100%

    6. januar 2021 | 20:41

    Grota sto nesrecnik ,baksuz, uradi bez ikakvog povoda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA