≫ 

Oko 120 ljudi zatečeno u beogradskom kafiću posle 20 časova

U narednom periodu Sekretarijat će nastaviti sa svakodnevnim kontrolama poštovanja propisanih mera

  • 11
Komunalna milicija policija Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Božović izjavila je da su u sinoćnoj kontroli poštovanja radnog vremena turistički inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove, u saradnji sa Komunalnom milicijom, izvršili pregled 96 ugostiteljskih objekata.

Ona je istakla da je jedan objekat bio otvoren nakon dozvoljenog radnog vremena, a u trenutku kontrole zatečeno je oko 120 lica.

- Reč je o lokalu koji se nalazi u centru grada. Turistički inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove su naložili pražnjenje lokala, a za rad nakon propisanog radnog vremena, kao i za nepoštovanje epidemiloških mera, napisani su prekršajni nalozi.

U narednom periodu Sekretarijat će nastaviti sa svakodnevnim kontrolama poštovanja propisanih mera, zbog čega, kao i uvek, apelujem na odgovornost i poštovanje istih - rekla je Sonja Božović.

Video: Komunalna milicija u kontroli sprovođenja mera rada ugostiteljskih objekata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    10. januar 2021 | 11:54

    Trajno zatvoriti par kafića, pa da vidiš kako će drugi da poštuju mere. Ovako, oni to sve naplate od neodgovornih gostiju, i nikom ništa.

  • Mire

    10. januar 2021 | 11:55

    Mi iz inostranstva nemožemo kući a budale u Srbiji rade šta hoće . Videćemo koliku će kaznu platiti ? Ili se sprovode dvostruki aršini .

  • Toni

    10. januar 2021 | 11:43

    Ovde mesec i po kafici zatvoreni more zatvarajte to nisu srbi od drugi pametniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA