≫ 

Haos kod Fontane: Polugoli urlali na ulici, izbegnuta tuča, ali ne i udes. Jedan na reanimaciji

Prilikom sudara jedan automobil je smrskan.

  • 22
Saobraćajna nesreća Saobraćajna nesreća kod Fontane / Foto: Telegraf.rs

Dvoje ljudi je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 14.30 odirgrala kod Fontane na Novom Beogradu, saznaje Telegraf.rs.

Na licu mesta intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći, ali i vatrogasci.

Kako Telegraf.rs saznaje, jedna osoba je prevezena na reanimaciju i ima vidljive povrede glave, a druga na neurohirurgiju u Urgentni centar. Ipak, u pitanju je redovna dijagnostika i oni su van životne opasnosti. Prilikom sudara jedan automobil je smrskan.

Udesu prethodila svađa

Kako mediji pišu, ovom udesu je prethodila svađa, kada su na uglu Bulevara Zorana Đinđića i Omladinskih brigada dvojica mladića, od kojih je jedan bio nag do pojasa, izletala su iz svog automobila i nasrnula na drugog učesnika u saobraćaju koji se zaustavio na semaforu ispred njihovog vozila. Oni su otkinuli tablice automobilu. Kako piše Objektiv, jedan od mladića bio je i S.D. za kojim su raspisane četiri poternice.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Fizički obračun je sprečen i nakon kraće rasprave, oni su se vratili u vozilo. Ubrzo nakon toga isti auto u kome su bili ljutiti mladići sudario se sa drugim vozilom kod Fontane i tom su prilikom povređene dve osobe. Vozač koji je izazvao sudar je priveden.

Video: Centar Beograda: Saobraćajna nezgoda usled ledene kiše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драгољуб Смиљанић

    31. januar 2021 | 15:59

    Тешко ми је ово да пишем јер ми је син повређен у овом удесу на њега је налетело возило чији је возач изазвао удес и који је ухапшен до сада знам да је ван животне опасности даће Бог да буде добро

  • Mare

    31. januar 2021 | 17:23

    Reci sad predsedniče? Četiri potrage za njim raspisane i on do pojasa go maltretira ljude po gradu. Ljude šalje u bolnicu iz hira. O kakvoj mi borbi protiv kriminala pričamo. Pa taj u uredjenoj državi nebi mogao da gleda kroz prozor ćelie a ne da šeta i maltretira običan narod po gradu. U čemu smo mi to treći pa četvrti pa drugi u evropi? Verovatno po bahanalijama i koruciji. Tuga velika

  • Realno

    31. januar 2021 | 17:35

    Buzga koja se skinula gola i vice ,mrs u kola, molim u zatvor sa najgorim kolegama preventivno barem 3godine...ako ovo nije nasilno ponasanje onda stvarno me znam sta je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA