≫ 

Velika policijska akcija u centru Beograda: Pronađeno 46 iregularnih migranata

Ispred zgrade se nalazi više policijskih vozila

  • 39
Migranti policija Foto> mup.gov.rs

Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovodi akcije pronalaska iregularnih migranta i njihovog smeštaja u prihvatne centre, te je policija u Beogradu, u opštini Savski venac u velikoj akciji pronašla 46 iregularnih migranata, koji su prebačeni u prihvatne centre.

Pored redovnih akcija pronalaska iregularnih migranata, Ministarstvo unutrašnjih poslova u prihvatnim centrima u Obrenovcu i Krnjači, postavilo je i punktove na kojima kontroliše njihov izlazak i ulazak iz prihvatnih centara.

- Policija i na ovaj način brine o ličnoj i imovinskoj sigurnosti građana, ali i o migrantima koji će u prihvatnim centrima, biti obezbeđeno poštovanje svih zakonskih i ljudskih prava, medicinska zaštita, ishrana i adekvatan smeštaj - navode iz MUP-a.

Ove akcije će se redovno odvijati i narednom periodu.

Video: U Beogradu pronađeno 46 ilegalnih migranata, svi prebačeni u prihvatne centre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bonsek

    10. februar 2021 | 19:27

    Udri tu bagru!

  • DARKO 100%

    10. februar 2021 | 19:22

    Kolikaa je to tek NEVOLJA za nase drustvo,nismo mi med i mleko ali nam nije potrebno i njihove frusrtracije za koje smo mi najmanje krivi,proslo je dosta sad vremena svaki izgrednik pravac deportacija

  • Bosiljka

    10. februar 2021 | 22:16

    Drzava Srbija za migrante izdvaja velike pare i plus donacije. Srbiju to puno kosta, trebala bi Nemacka da sve plati. Gdja Merkel ih 2015. pozvala da dodju, a sad mi moramo da budemo,, humani,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA