≫ 

Kombank dvorana se oglasila nakon koncerata Crvene jabuke: Održani su po svim epidemiološkim merama

- Podsećamo da Kombank dvorana nije radila oba dana vikenda zbog tada uvedenih mera za dane vikenda - navodi se u saopštenju

  • 27
Kombank dvorana Kombank dvorana / Foto: Kombank dvorana

Kombank dvorana oglasila se nakon koncerata "Crvene jabuke", koji su bili održani 8. i 9. marta. Oni u saopštenju navode da su nastupi poznate grupe održani po svim propisanim epidemiološkim merama.

Podsetimo, protiv Kombank dvorane će biti izrečena kazna zbog sumnje da je prekršila protivepidemijske mere.

Kombank dvorana Kombank dvorana / Foto: Kombank dvorana

"Povodom dva održana koncerta grupe "Crvena jabuka" u Kombank dvorani, javnost obaveštavamo da su koncerti održani 8. i 9. marta od 19 do 21 sat sprovedeni po svim propisanim epidemiološkim merama", navodi se u saopštenju, koje se nastavlja.

"Podsećamo da Kombank dvorana nije radila oba dana vikenda zbog tada uvedenih mera za dane vikenda. U skladu sa tim, događaj je održan 9. marta s početkom u 19 sati uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Na ulazu dvorane je merena temperatura, dezinfikovane su ruke, na displejima u samom holu i sali tokom koncerta je sve vreme bilo istaknuto obaveštenje: Molimo Vas da poštujete sve epidemiološke mere. Držite distancu. Nošenje zaštitnih maski je obavezno", navodi se u saopštenju Kombank dvorane.

"Kapacitet dvorane je 1.382 sedišta, a po aktuelnim merama dozvoljena je polovina kapaciteta sale, do maksimum 500 mesta. Na sinoćnom koncertu je bilo 430 posetilaca. Događaj je završen u 20.50, odnosno pre 21.00, nakon čega je objekat ispražnjen i zatvoren. Na taj način savesno su i do kraja ispoštovane sve propisane mere za održavanje događaja do 500 ljudi", piše u saopštenju Kombank dvorane.

"U prilog tome govori to da smo u prethodna dva vikenda bili u potpunosti zatvoreni i da već 12 meseci jedva održavamo kontinuitet rada iz poštovanja svih propisanih mera", ističe se u saopštenju Kombank dvorane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    10. mart 2021 | 14:38

    Sram vas bilo i organizatore i crvenu jabuku...sram da vas bude

  • Ludilo

    10. mart 2021 | 14:33

    Kako vas nije sramota Organizovani koncerti,auu koja sramora Stidite se

  • Dusan

    10. mart 2021 | 14:26

    Sramota !!! Obicni ljudi ispastaju da bi bogati sirili svoje bogastvo i drzava opet cuti iako je ta publika najvise pljuvala dravu zbog mera... da misle drugacije ne bi isli na koncert.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA