AstraZeneca tradicionalno dala doprinos akciji "Drvo za Beograd"

Beograd bogatiji za 189 stabala

  • 10
AstraZeneca, Akcija Drvo za Beograd Foto: Promo

Povodom obeležavanja Svetskog dana šuma, kompanija AstraZeneca tradicionalno je uzela učešće u akciji „Drvo za Beograd“, u organizaciji Grada Beograda. Ovogodišnja akcija pošumljavanja pod pokroviteljstvom je ambasade Velike Britanije, a AstraZeneca jedna je od britanskih kompanija koje su se pridružile pomenutoj inicijativi.

AstraZeneca, Akcija Drvo za Beograd Foto: Promo

Na ovaj način obala Save postala je bogatija za 189 stabala, od čega je 70 sadnica javora donacija ove farmaceutske kompanije.

- Kao društveno-odgovorna kompanija, kojoj je u fokusu zdravlje ljudi, težimo da budemo aktivni učesnici u zdravom društvu, planeti i poslovanju. Svesni smo značaja zelenih površina i drveća za kvalitet života u urbanim sredinama i posebno ponosni što već treću godinu zaredom dajemo svoj doprinos ozelenjavanju naše prestonice, kako bi postala zdravije mesto za život svih nas - izjavio je Aleksandar Tripković, direktor kompanije AstraZeneca u Srbiji.

AstraZeneca, Akcija Drvo za Beograd Foto: Promo

Učešće u akciji „Drvo za Beograd“ deo je globalne inicijative kompanije AstraZeneca za ublažavanje negativnih uticaja klimatskih promena na ljude i planetu. Kompanija je prepoznala snažnu vezu između zdrave planete i zdravih ljudi i obavezala se da će do 2025. godine posaditi 50 miliona stabala širom sveta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    21. mart 2021 | 14:27

    Tradicionalno posadili Moderna,Pfaizer,Sinopfarm....??

  • Oni

    21. mart 2021 | 14:30

    Zdravlje je u prirodi, svaki slobodan trenutak koristi te za to a motivaciju mozete povecati tako sto mozete napraviti ili kupiti neku vikendicu u prirodi a jos veci plus kada je pored reke, jezera.

  • Nikolina

    21. mart 2021 | 15:22

    Astra je dobra vakcina možda medju najboljima...Samo kad bi dobili 3.000.000 vakcina Astra Zeneke bili bi zasticeni 100% ali cisto sumnjam da bi nam je prodali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA