Strelica za skretanje desno a ulica jednosmerna: "Vozač često nije u stanju da razume signalizaciju"

Ukoliko znate za neku sličnu raskrsnicu, pišite nam u komentarima

Komentari

 • PREDRAG

  REŠENJE: Oznake na kolovozu-(obavezan smer dve bliske raskrsnice)

 • Ivan

  Da je samo u Beogradu to problem, bilo bi super. U Beogradu vlada nekultura, bahatost i bezobrazluk u saobraćaju. Da uvedu obaveznu proveru PSP-a i polaganja vozačkog, pola njih bi popadalo. Evo, primer Slavija. Od kada je rekonstruisana i jasno obeležena tamo se i dalje vozi kako kome padne na pamet. Ljudi ne razumeju da je kružni tok običan put sa više traka, i da na takvom putu ne možeš da sečeš traku pored kad i kako tebi padne na pamet, i još da trubiš i psuješ. Iz unutrašnje trake seku desno da izađu bez pokazivača pravca, iako onaj u spoljašnjoj traci ima prednost. I tako tamo nastane najviše sudara. Da se poštuje horizontalna signalizacija, ne bi se to događalo, nego to naviklo na pravila džungle i onda trube i psuju one koji voze po propisima. A kad voze u inostranstvu, manji su od makovog zrna.

  • Oni

   @Ivan

   Ne trabunjaj od ranog jutra, uzmi kafu prvo... , to je naš mentalitet od vek vekova

 • Činjenica

  Sad se i on folira. Tu se nalazi još jedna ulica pod uglom od 45 stepeni i ta je strelica namenjena za nju. U saobraćaju ima mnogo većih problema nego što je ovaj a jedan od najvećih su takvi vajni "vozači".

 • Mislim

  Da Beogradjanima ovo nije ni bitno, svakako voze kao manijaci, ne postuju ni propise ni druge ucesnike u saobracaju.

 • Vozac

  "Ako vam na putu stoji da smete da skrenete desno, zašto biste gledali da li postoji zabrana skretanja?" - Zato što saobraćajni znak ima veću važnost od oznaka na kolovozu. To je osnovno gradivo poznavanja saobraćajnih propisa.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima