≫ 

Noćni klubovi u Beogradu organizuju žurke večeras uz muziku, a sednica Kriznog štaba nije ni počela

U jednom novobeogradskom "gastro pabu" di džej najt počinje u 18.30, dok se na jednom splavu spremaju kokteli i, naravno di džej i to već od 18 sati

  • 9
Provod

Foto: Profimedia

Nova sednica Kriznog štaba danas se održava u 15.30 sati, a sve oči uprte su u Palatu Srbija, gde bi trebalo da se odluči hoće li biti novog popuštanja mera. Međutim, noćni klubovi u Beogradu su se već organizovali i, kao da je sve rešeno, otvaraju vrata za večerašnji provod uz bendove i DJ-eve. Žurke se uveliko najavljuju za večeras, a tu su i pozivi da se rezerviše mesto.

U trenutku kada virus očito ima sve manju moć, ali još postoji opasnost da se otrgne kontroli, ugostitelji najavljuju ono što jednostavno nije dozvoljeno - ludu noć uz dobru muziku.

U stvari, katanci su već skinuti, sudeći po najavama na društvenim mrežama i sajtovima. Vrata su otključana, a radnici uveliko prirpemaju teren, dok su "di džejevi" zakazali svoje "tezge".

Verovatno će, u trenutku dok Krizni štab bude većao, beogradske mlade dame i momci uveliko birati odeću za provod. Naravno, sve pada u vodu ako se u Palati Srbija ne donese odluka o otvarnaju klubova, ali menadžeri su, definitivno, optimnisti.

Svi su, doduše "zakucali" fajront za 22 sata, ali zato spisak gostiju garantuje dobru žurku uz muziku, koja je za sada još zabranjena u restoranima i kafićima.

U jednom novobeogradskom "gastro pabu" DJ veče počinje u 18.30, dok se na jednom splavu spremaju kokteli i, naravno DJ i to već od 18 sati. jedan poznati noćni klub u centru gradu uveliko skuplja rezervacije.

Restorani su uglavnom spremili program "chill out" koji traje ceo dan, do 22 sata. Verovatno bez muzike, ali sigurno uz nadu da će veče promeniti nešto i da će jedan "chill" da se pretvori u "fun" ili "dance".

- Večeras otvaramo klub i sigurno radimo do 22 časa. Najavili smo nastup naših di-džejeva i to će biti održano, planiramo nastup u bašti našeg kluba za onoliko ljudi koliko uslovi dozovljavaju. Sačekaćemo sednicu i današnju odluku Kriznog štaba, ali nadamo se da će radno vreme biti produženo i da će žurka moći da potraje malo duže, bar do ponoći - oglasili su se u medijima iz jednog od klubova.

I di džejevi hvale se na društvenim mrežama, najavljuju nastupe, objavljuju se brojevi za rezervacije...

Video: Razbijanje žurke: U Musk mashine klubu na Tašu bilo preko 700 osoba, komunalna izbacuje ljude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA