Povređeni u eksploziji u Beogradu i dalje u teškom stanju: Za ženu se sakuplja krv

U eksploziji je povređeno 6 osoba, od kojih dvoje jako teško

  • 5
BEOGRAD EKSPLOZIJA POVREĐENI, Čika Ljubina Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Anđelko Utješanović

Muškarac i žena koji su najteže povređeni juče u eksploziji u Čika Ljubinoj ulici u centru Beograda, i dalje su u teškom stanju, saznaje Telegraf.rs u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Za ženu se, čak, na društvenim mrežama širi apel da joj je potrebna krv. 

- Njihovo stanje je nepromenjeno. Teško su - rečeno je za Telegraf.rs u Urgentnom centru.

Ženi M. K. (63) koja je jako teško povređena, potrebna je krv. U apelu koji se širi društvenim mrežama navodi se da je ona kritično, da je u šok sobi kao i da nije bitno koja krvna grupa se donira.

- Ko god da je u mogućnosti da donira krv, hvala unapred. Ako niste u mogućnosti da date krv, podelite ovu objavu - piše u apelu za pomoć.

Eksplozija, u kojoj je povređeno šest osoba, od kojih je ovo dvoje teže, dogodila se juče oko 9 sati u lokalu brze hrane u Čika Ljubinoj ulici.

Osim radnika lokala, među povređenima su i slučajni prolaznici i menadžer lokala preko puta. Od detonacije, ljudi su leteli, a lokal je demoliran.

Kako je saopšteno uzrok ove eksplozije su neispravne instalacije.

Video: Jezive scene na mestu eksplozije u Čika Ljubinoj: Od šestoro povređenih, jedna osoba na reanimaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    1. jun 2021 | 13:01

    Oderati vlasnika na suduu doo kozzzee. 🙋‍♂️

  • Nebojša

    1. jun 2021 | 15:21

    Na zalost niko ne uocava da je ekplodirala VELIKA BOCA cija upotreba je NAJSTROZE ZABRANJENA U ZATVORENIM PROSTORIMA a pogotovo u stambenim zgradama. Pogledajte snimak i LEPO PISE SVE, samo se svi bave nebitnim a niko bitnim. Tu krivicnu odgovornost pored vlasnika mora da snosi i onaj ko je isporucio, ko je spajao JER JE MORAO ZNATI DA TAKVE BOCE NE SMEJU DA SE MONTIRAJU U ZATVORENIM PROSTORIMA, a treba i da odgovara onaj ko je morao da vrsi inspekciju i proveru PP zastite i upotrebe gasnih uredjaja. Ovo je zlocin s umisljajem, a da ne govorim o crevima, regulatorima pritiska, gumicama, javljacima prisustva gasa u poslovnom prostoru, povratnim ventilima,... A pogotovo o opremi kojoj je istekla licna karta i davno premasila punoletstvo i ne zadovoljava osnovne bezbednosne propise.

  • sara

    1. jun 2021 | 16:07

    Vlasnik kisoka brze hrane koji je držao velike plinske boce i imao neispravne instalacije treba da bude uhapšen, a svi povređeni da tuže fržavu i grad beograd čije nadležne inspekcije ne kontrolišu i ne sankcionišu instalacije u kuhinjama ugostiteljskih objekata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA