≫ 

Završena potraga za devojčicom iz Beograda: Vozila se po gradu, našao je vozač kako spava u autobusu

Ona je nestala danas oko 12 sati u beogradskom naselju Žarkovu

  • 20
Nestala devojčica, Žarkovo Foto: Privatna arhiva

Devojčica E. B. stara 12 godina, koja je nestala danas oko 12 časova na putu do kuće u Žarkovu, beogradskom naselju, kod Osnovne škole "Đorđe Krstić", koju pohađa, pronađena je večeras, potvrđeno je za Telegraf.rs.

E. B. se, kako za naš portal navodi prijateljica njenih roditelja, celog dana vozila se javnim gradskim prevozom. Nju je, kako spava u autobusu u Zemunu, pronašao vozač koji je završavao svoju smenu.

- Kada je video devojčicu, tražio je broj telefona njenih roditelja i odmah ih pozvao da dođu do Zemuna. Oni su odmah otišli i uverili se da je to njihova ćerka - priča naša sagovornica.

Kako ističe, dosta ljudi se javljalo sa informacijama o devojčici, ali roditelji nikako nisu mogli da joj uđu u trag, sve do večeras.

- Ne znamo zašto je to uradila i nije otišla u školu, možda se nečeg uplašila, pa nije smela da se vraća kući, ali je najbitnije da nije povređena. Živa je i zdrava, a njeni roditelji su presrećni - navodi naša sagovornica.

Devojčica je, podsetimo, danas oko 12 sati krenula u školu, ali do nje nije stigla.

- Roditelji su je danas čekali da se vrati iz škole, ali nje nije bilo. Odmah su otišli u školu da je traže, ali se ispostavilo da ona uopšte nije bila na časovima - navodi naša sagovornica.

Roditelji su odmah prijavili slučaj policiji, a posle više sati potrage, devojčica je nađena.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    4. jun 2021 | 23:21

    Sad roditelji u ćošak i da kleče na čaurama, dok se dete ne naspava.

  • Helga

    4. jun 2021 | 23:45

    Moguće da je doživela psihičku torturu od svojih vršnjaka. Deca umeju biti surova, a i nasilna, a posebno ove nove genaracije koje znaju da im policija ne sme ništa zato što su maloletni, a i roditelji im nisu ništa bolji povlađuju im. Ako im uzvratiš i ako su oni krivi njegov roditelj će ti ući u kuću i pokušati pretući. Zato se takva deca posle ponašaju poput tigrova zato što znaju da imaju zaleđinu, ali kod mene to više neće prolaziti. Slomiću svakom kičmu ako nisam kriv, a ako jesam dozvoliću mu da me bije, ali ako nisam neka unajmi medicinsku sestru da ga hrani. Devojčica nije pobegla sigurno zbog odgovaranja iz nekog predmeta ili kontrolnog. Nasilje je upitanju!

  • Vuk

    5. jun 2021 | 08:40

    Biće još gore, je Srbija po nekom TRULOM zapadnjačkom receptu ne dozvoljava da vaspitavamo svoju decu. Truli zapad to svesno radi a mi prateći "trend" sami sebi stvaramo debile i kriminalce. Potraga za decom, navodno nestalom skupo košta poreske obveznike!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA