≫ 

Koji fakultet u Srbiji je trenutno najpopularniji, a koji najskuplji? Ovo je najnoviji cenovnik

 ≫ 

Da se za budžet vredi boriti poručuju i visine školarina na beogradskim fakultetima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Blagoje Jovović
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jasna

    16. jun 2021 | 08:28

    Zašto se u ovom tekstu, a vidim i medju komentarima, ne spominje Saobraćajni fakultet, telekomunikacije (ćerka mi završila, brzo našla posao), logistika? Kao ni FPN? Učiteljski? Pravni? Ima ih još...

  • Nenad

    15. jun 2021 | 11:16

    Ja 70-ih besplatno studirao elektrotehnicki fakultet a studenjak mi bio dzabe. Samo sam placao hranu koja je bila jeftina, otac mi slao 250din mjesecno postanskom uplatnicom. Kad sam zavrsio fakultet poslao sam diplomu u kadrovsko firme i dobio posao inzenjera a kadrovsko je provjerilo s fakultetom da sam ja stvarno diplomirao tamo. Jer takav fakultet i jeste da se isfiltriraju kandidati. 47 jednosemestarskih ispita sam imao. Od nas 20 iz malog gradica samo sam ja zavrsio na vrijeme, dvojica za 6god a ostali su odustali sto na prvoj sto na drugoj godini. Kao inzenjer pripravnik mogao sam da castim povece drustvo 7 tura u kaficu, da platim sobu i jedem u restoranima. Nisam dobio stan ali generacija prije mene pripravnici dobijali stanove dzabe. Kada danas gledam unazad sve to je bilo moguce zahvaljujuci niskim cijenama svega. Cijene su bile u pfeninzima. Sto smo se vise integrisali sa svijetom to su cijene bile sve vise. Vrhunska plata je bila 100 maraka i zivio sam kao car. Onda su nas izbombardovali kao prva faza integracije u svijet. Morao sam se otisnuti preko okeana. Ali tamo ja cvrsti antikomunista naisao sam na takve gluposti neopisive da mi je sav novac prisjeo: volio bih da nikada nisam otisao na zapad. Ne zbog novca, jer ustedio sam milion i po dolara, nego zbog gluposti koje sam morao da gledam svaki boziji dan 25 godina. To pas s maslom ne bi. Ne prodje dan da se ne sjetim onih 100 maraka plate i onog bericetnog lagodnog zivota u komunizmu kojeg sam toliko mrzio.

  • Ja

    15. jun 2021 | 07:53

    Jeste li spomenuli Filološki fakultet?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA