≫ 

Sudar autobusa u Beogradu, povređene četiri osobe: Oba vozača i dve putnice žale se na bolove

Tramvajske linije su zbog ove nesreće obustavljene u delu od Slavije do Autokomande

  • 9
Autobus nesreća

Foto: Shutterstock

Sudar dva autobusa dogodio se danas u 14.45 sati u Bulevaru oslobođenja kod Karađorđevog parka, a u smeru ka Banjici. Povređene su četiri osobe, a intervenisala je i Hitna pomoć.

- U 14.45 sati, na Bulevaru oslobođenja, kod Karađorđevog parka, autobus na liniji 78 sustigao je autobus na liniji 401. Prema prvim informacijama povređena su oba vozača, jedan se žali na bolove u stomaku, moguće je da ga je udario volan, a naš vozač se žalio na bolove u vratu. Imamo dve putnice iz privatnog autobusa koje su povređene, obe su u svesnom stanju, jedna nema vidljive povrede ali je potresena - kazali su za Telegraf u Dispečerskom centru GSP-a.

Tramvajske linije su zbog ove nesreće obustavljene u delu od Slavije do Autokomande, a saobraćaju od Slavije ka periferiji i od Autokomande do Banjice.

- U zastoju su tramvajske linije 9, 10 i 14 u smeru ka Banjici. Operativno su podeljene trase linija. Linija 9 saobraća od Bloka 45 do Slavije i nazad i od Banjice do Autokomande i nazad. Linija 10 saobraća od Beka preko Slavije do pristaništa, kako bi moglo da se koristi stajalište na Slaviji. Od Banjice takođe saobraća do Autokomande. Linija 14 saobraća od Ustaničke kao linija 6 do Tašmajdana i od Banjice do Autokomande, dok ne ne završi uviđaj - kazali su nam dispečeri GSP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    18. jun 2021 | 16:42

    Svaki dan u saobracaju gledam sta rade vozaci autobusa!Za njh ne postoje saobracajni znaci, pesacki prelazi,ogranicenje brzine....ali najgore je sto crveno svetlo za njih ne postoji!Samo gas!

  • Neko

    18. jun 2021 | 16:31

    Prosek vozaca gsp autobusa 65 godina

  • Ludzbunjen

    18. jun 2021 | 16:23

    Zamislite u gradu gde je 50km. Ogranicenje i ovako nesto se desava, samo nepaznja vozaca ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA