≫ 

Poznato stanje 16 tinejdžera koji su bez svesti sa Ade prevezeni na VMA

 ≫ 

Još se utvrđuje šta su deca pila i da li im je nešto sipano u piće

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Суграђанин
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Суграђанин

    24. jun 2021 | 10:45

    Нису њима ништа ставили у пиће већ су се деца отела контроли! Занемарени од родитеља, заштићени неким накарадним законима, потпуно се отргли свакој могућој контроли па дивљају. Пре неко вече, око 19ч, у аутобусу на линији 75 на Бежанији, у аутобус су ушли њих 5 дечака и 2 девојчице, средња школа, испрва су били претерано гласни да би потом почели да дивљају, да вриште, скачу и да шутирају и ударају разна места по аутобусу, узнемиравајући остале путнике. Један средовечан човек им се обратио тражећи да се смире на шта су се свих 7 устремили на њега, као неки бесни пси, па је човек морао да изађе из аутобуса, да ли је то нормално?! Пију и пуше већ од осмог разреда, дрога се проба и конзумира од првог разреда средње школе, културе нигде! Често се возим градским превозом у Београду и могу вам рећи да оно што свакодневно виђам није нормално, кад су у питању малолетници! Ушла старија жена у аутобус 16 на Зеленом венцу, 2 девојчице седе полуголе и ниједној не пада на памет да уступи место, старији господин који седи иза њих им каже да устану и пусте баку да седне, једна мала му се брецне и рече устани јој ти и крену да се хистерично смеју, наравно да нису устале ниједна, старији господин је баки уступио своје место... Туга, јад и беда од друштва у коме смо данас... кажу да на млађима свет остаје, а са оваквом омладином, не знам шта нас чека за 10 до 20 година...

  • Весна

    24. jun 2021 | 10:07

    Прво казнити родителье ,деци у то време ниjе место у кафичу. Друго пиjани малолетници обавезно на леченье од алкохолизма, трече затворити угостительски обjекат траjно коjи малолетницима служи алкохол. Донети закон да малолетници без пратнье родительа или стараоца у 23 часа мораjу бити у кучи. Ово jе последньи тренутак да се омладина заштити од погрешног утицаjа , деца нису крива и треба им помочи да остваре своjе потенциjале а не да пропадаjу у алкохолизму. Сва та омладина коjа jе данас запуштена уз мало труда родительа и друштва може у животу да постигне и оствари много тога само их треба спречити да сами себи науде под утицаjем пропаганде да je све лоше исправно. Родительи се мораjу дозвати памети и да баш из льубави спрече пропаданье своjе деце коjа че данас због тога негодовати али че им сутра бити захвални. Молим редакциjу да проба да организуjе рропагиранье здравих стилова живота за младе и тиме помогне колико може. ( до сада сте имали више корисних акциjа и хвала вам ).

  • Role

    24. jun 2021 | 09:46

    Ja sam se prvi put napio u 7 razredu. Nisam neki valjani primer, ali moram da kazem da su u to vreme moji roditelji i moja razredna u skoli imali mehanizme kako da me vaspitaju. Otac otvorenom sakom, a razredna ukorima i izbacivanjem sa casa. I uspeli su da obuzdaju to ludilo u meni, naravno i uz dosta razgovora posle gore pomenutog... Danas mi usvajamo od zapada zakone koji nisu za nas dobri. U zemlji gde deca, jedini primer kako se uspeva u zivoti vide od kriminalaca i kontraverznih biznismena, starleta i ostalih rijalitija, vi zabranite roditeljima jedini dobar vaspitni mehanizam... Ako je batina iz raja izasla, onda se mi odricemo vere i zato nam se ovo i desava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA