≫ 

Tiktokerka se požalila na deponiju kod Pančevca, odgovorio joj Vesić: "Čuvajmo naš Beograd zajedno"

- Ako ne budemo vodili računa, čistićemo opet za nekoliko meseci - naveo je Goran Vesić na TikToku

  • 3
Smeće, đubre, divlja deponija, Goran Vesić Printskrin:Tiktok/Sicve011

Beograđanka Nataša se na TikToku požalila na divlju deponiju koja je, kako je navela, na tri kilometra od Trga republike, kilometar od Pančevačkog mosta i 800 metara od Dunava. Ubrzo joj je odgovorio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

On se Nataši zahvalio što mu je ukazala na problem.

@sicve011@natasapopovic92 #beograd #gradbeograd #belgrade #serbia #srbija #srbijatiktok #cleantok #cleaningtiktok #ecology #ecofriendly #balkan #balkantiktok♬ original sound - Goran Vesić

- Draga Nataša, kao što vidite, reagovao sam, gradske službe čiste ovu divlju deponiju. Ukoliko ne budemo vodili računa o ovom prostoru, za nekoliko meseci moraćemo ponovo da čistimo. U svakom slučaju, čuvajmo naš Beograd zajedno. Hvala vama na predlogu - rekao je zamenik gradonačelnika u videu koji je objavio na TikToku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    25. jul 2021 | 12:56

    Ако надлежне службе не буду радиле свој посао створиће се депонија. Није народ на западу културан већ су казне прескупе а сви подлежу кажњавању. Докат6за то вам је понашање неколицине туриста са запада који се у туђој држави понашају бахато јер су казне мале али зато у својој држави поштују закон.

  • Цеца

    25. jul 2021 | 13:31

    Не желимо више депонију крај Панчеваца одвезите смеђе где је и смеће Блок 70 или Београд на води...па њих трујте и њима дајте септичке јаме ...срам вас било

  • Prirodnjak

    25. jul 2021 | 21:48

    Kad je neko uhvaćen da baca smeće i da je kažnjen? Nikad! A izostaje i peopaganda preko televizija u novina sa pozivom da se čuva okoluna. Smeće? Nema fabrika za reciklažu! A ono koje se odlaže netreba odlagati na površ.zemlje, nego kopati rupe u zemlji dubine nekoliko metara pa kad dođe do 2,5 — 3 m. od površine to zatrpati, poravnati i tlo je opet za normalnu upotrebu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA