≫ 

Oglasio se Cole koji je "konačno isteran iz kuće": Nisam hteo sinu neradniku da ostavim svoj deo

 ≫ 

Milan je otkrio ko stoji iza postavljanja table na kapiju u Zemunu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vladimir NBG
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vladimir NBG

    04. avgust 2021 | 07:43

    Nešto ovde ne razumem. Da li otac ima 90 godina ili neku vrstu neizlečivog raka pa mu je hitno da nešto sa imovinom uradi? Moj otac, davno beše, videvši u šta ljudi mogu da se pretvore i koliko da prolupaju, kako ume okolina da ih prevari, kako se pokaju zbog svoje gluposti i sujete ali grešku ne mogu nikako da poprave reče: ,,Hajde da ti to prevedem na tebe, da ne mislim,, Imao sam baš 24 godine. Kad je postao udovac, pregurao šlog i jedva mrdao naložio mi da gledam sebe, jer od starih ,,Ni kože ni mesa,, Da dođem opet za godinu dana da vidim šta je bilo sa njim. Nisam ga poslušao. Uzeo sam ga kod sebe i živeo je još dve godine. Da imamo EU plate, njihovo tržište radne snage i socijalnu pomoć stavio bih sina na prag stana i šutnuo u zadnjicu. Ali ako društvo ostane ovakvo mogu samo da mu jednog dana predam ključeve i odem uz savet da kroz godinu dana počne da me traži. Onoštoje neko stekao sme i da otuđi ali ono što nije, odnosno nasledio je sme samo u nasledstvo da ostavi. U ovom slučaju sin ima pravo da poništi kupoprodajni ugovor i da insistira na pravu preče kupovine.

  • Nikola

    04. avgust 2021 | 07:35

    Roditelji mu nisu stvorili osećaj za odgovornost i sada se još svete

  • Hmmm

    04. avgust 2021 | 07:08

    Znam decu koju je otac pijanac i sebicnjak ostavio sa majkom, nisu imali sta da jedu. Patili se, najstariji sa 14 godina radio, unosio drva i sve sto se moglo on je radio. Dosao dan da otac boluje od raka i na kraju umire, od tog dana do kraja deca su brinula o njemu. Kada sam pitao zasto su mu oprostili kad znam kakvu golgotu su prosli dobio sam odgovor,, Ipak je otac a mi verujemo u Boga.,,koliko neka deca mogu biti velika toliko u nekoj drugoj situaciji mogu da budu nikakva i mala sve zavisi od slucaja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA