SKANDALOZNO: Antena mobilnog operatera iznad glava osnovaca!

Antena je postavljena dva metra od učionica u potkrovlju OŠ "Vasa Pelagić" u Kotežu. Dok škola prebacuje odgovornost na Opštinu, Opština ćuti, a pojedini roditelji ne znaju ni da antena postoji, a kamoli koliko je zračenje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aleks2
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • slavoljub

    19. septembar 2012 | 00:35

    Antena je postavljena za vreme letnjeg raspusta 2011.g.a na Skolskom odboru je jedan clan postavio pitanje o anteni posto nije dobio ugovor na uvid uz obrazlozenje direktora da ne postoji ugovor,ali ako ga to zanima da se obrati Stojanu Nikolicu,clanu Opstinskog veca.Kasnije, na odboru g. Stojan Nikolic rece da je opstina postavila osam anten na osam palilulskih skola, da deca imaju besplatan internet.U OVOJ SKOLI NEMA INTERNETA osim u kancelarijama i on se placa.LAZ JE DA JE SKOLSKI ODBOR DONEO ODLUKU O POSTAVLJANJU ANTENE.Ja sam clan Skolskog odbora.

  • Aleks2

    17. septembar 2012 | 18:50

    Nudili su svim skolama gde im odgovara lokacija. Cena je kod nas bila 300eura. Ljudi ne znaju, a nece da se raspitaju. Takve antene se postavljaju najblize na 200m od stambenog objekta. Za postavljanje antene na skolu neophodna je saglasnost resornog ministarstva uz studiju o vrsti antene, visini zracenja i stetnosti po ljude i okolinu. Logika stvari- da ne zraci,stavili bi oni na svoje kuce i pare u svoj dzep!

  • Виде Даничић

    17. septembar 2012 | 14:28

    Овог директора школе (жалосна ли је та школа) треба одмах ухапсити! Он сад нама објашњава како је одлуку донео управни одбор школе, али увек има оних који саботирају одлуке. Па он је или уврнут или појма нема о томе шта су базне станице мобилне телефоније и какво зрачење врше. Или је, можда, нешто друго у питању (зна се чиме се све све служе мобилни оператери). Шта ће такве станице усред града и на ниским стамбеним зградама?! Нека поставе репетиторе на ненасељеним местима. Или нека се носе тамо одакле су дошли...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA