≫ 

Neverovatna scena kod pijace u Beogradu: Pokvario im se kombi, pa se devojka istezala pored ulice

Simpatični par se snašao u nevolji, i devojku ništa nije sprečilo da razgiba svoje telo

  • 28
Par iz Belgije putuje svetom u kombiju Foto: Nikola Tomić

Neobičnoj sceni, gotovo nesvakidašnjoj, prisustvovali su ovog poslepodneva Novobeograđani i prolaznici Bloka 44 u Beogradu koji su se zaputili ka obližnjoj pijaci. Tik uz nju, na travi kraj puta, zatekli su devojku koja se na plavoj strunjači isteže, odnosno, radi jogu.

Ova zanimljiva situacija privukla je pažnju i fotografu Telegrafa koji je pored devojke primetio i kombi, a pored njega, simpatičnog muškarca koji mu se obratio na engleskom. Ispostavilo se, naime, da je reč o paru iz Belgije, koji od februara ove godine putuje kombijem Evropom.

Belgijancima se baš u Bloku 44 na Novom Beogradu njihovo prevozno sredstvo pokvarilo, a devojka je, dok su čekali majstora da im pomogne da reše kvar, morala da nađe način da se "protegne" posle dugog sedenja u kombiju.

Kako je Belgijanac ispričao našem fotografu, sa svojom partnerkom je već obišao nekoliko zemalja, poput Španije i Francuske, a čim im se popravi kombi, krenuće iz Beograda put Albanije.

Takođe, ovaj preslatki par dopustio je našem kolegi da zaviri u njihov kombi, a posebnu pažnju privukao je natpis i to na srpskom, na kojem piše: "Oprez. Gas".

U kombiju su se mogli videti i srpski proizvodi, te se čini da su se Belgijanci kod nas već odomaćili.

Jesu li uspeli danas da poprave svoje prevozno sredstvo i trenutni dom, nismo saznali, ali ne sumnjamo da su naišli na predusretljivost i gostoprimstvo srpskog naroda dok su boravili u našoj zemlji.

Video: Šta se više isplati ove jeseni? Spremati zimnicu kod kuće ili kupiti upakovane flaše i tegle

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    18. avgust 2021 | 23:39

    Sta ti je mala zemlja. Sta god malo cudnije radis, tvoje slike u novinama izlaze. Pa i u kombi da ti zavire. Lol

  • Da da

    18. avgust 2021 | 21:51

    Odmah osuda, odmah... Pusti zenu nek se isteze, sta ti tesko. Npr na severu ovako nesto ne bi doslo do novina, a kamoli sto bi naislo na osudu... Mnogo vece probleme mi imamo kao recimo eto banalan primer bacanje smeca po ulici i u istim tim blokovima, nego sto je problem istezanje.

  • Milica

    18. avgust 2021 | 21:25

    Zato što žive život i nisu opterećeni šta će ko reći...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA