≫ 

Javila se Bosa čiji su prijatelji "digli na noge" Aerodrom: Nisu znali gde sam, jedan se jako brinuo

Bosa Adamović putovala je iz Bostona za Beograd u utorak, a zbog problema sa internetom, nije mogla nikome da se javi, zbog čega su se njeni prijatelji i poznanici zabrinuli, te su poruke s pitanjem da li je stigla slali Aerodromu Nikola Tesla

  • 0
Aerodrom Nikola Tesla Beograd Bosa Adamović Foto: Nikola Tomić, Privatna arhiva

Prave i predivne prijatelje ima Bosa Adamović (47) koja je u ponedeljak putovala za Beograd iz Bostona. Bosa je, naime, po svom dolasku zabrinula svoje prijatelje iz Srbije, koji nikako nisu uspeli da je dobiju putem nijedne društvene mreže. S obzirom na to da nisu znali gde je, oni su se odlučili na neobičan potez - slali su poruke Aerodromu Nikola Tesla, na koji je njihova Bosa trebalo da sleti.

Aerodrom je duhovite poruke Bosinih prijatelja podelio na svojoj Fejsbuk stranici, a one su glasile: "Dobar dan, da li je Bosa stigla?", "Jesi stigla, Boso?", "Da li je Bosa stigla, čekamo je?", što je nasmejalo i samo osoblje Aeorodroma, ali i brojne korisnike društvenih mreža.

Posle ove malene "zavrzlame", konačno se oglasila i Bosa, koju smo uspeli da pronađemo. Kako je rekla za portal Telegraf.rs, konačno je stigla u Beograd, a nekoliko njenih prijatelja ju je tražilo.

- Zaista nisu znali gde sam jer sam imala problem sa internetom, što i dalje nisam popravila. Našli smo se tek kad sam predveče došla kod svoje sestre. Kada sam uzela njen računar, videla sam poruke na Fejsbuku od svih njih, baš su me iznenadili - priča Bosa za naš portal.

Kako kaže, veruje da su njeni prijatelji ujedno želeli i da se našale.

- Moji prijatelji su želeli da naprave šalu. Tako je to kad dođe čovek u starije godine, malo smo se nasmejali. Želim da pozdravim moje drage prijatelje i sve ljude dobre volje koji su se zapitali gde sam, da im se zahvalim. Posebno bih se zahvalila svom prijatelju Peku, on se najviše zabrinuo za mene i započeo je sve - kaže naša sagovornica.

Bosa ističe da je nekoliko njenih poznanika i prijatelja slalo poruke Aerodromu pitajući gde je.

- Možda smo malo budalasti za svoje godine, ali kako kažu, budala nikog nije povredila - uz osmeh priča ona.

Inače, Bosa će naredne dane provoditi u Beogradu, uživajući u kafi i lepom društvu sa prijateljima i porodicom.

Video: Kineski turisti na aerodromu Nikola Tesla privukli pažnju svima: Primer ekstremnog poštovanja mera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA