Komentari

 • X

  e ovako treba da ustanete i kad sud donese malu kaznu...i kad se krsi ustav Srbije..i kad se krsi 1244 ..sto cutite na sve bitno??????????

  2
  0

  Podelite komentar

 • slađa

  Ogromna podrška protestu advokata. VKS je najgrublje zloupotrebio svoju poziciju, stavio se u zaštitu interesa finansijskog lobija, umesto da su banke bez sudskog procesa vratile klijentima nezakonito obračunata i naplaćena sredstva, kako bi građani tim novcem servisirali druga dugovanja ili potraživanja. Ovo je tako veliki i politizovan skandalozni presedan u sudskoj grani vlasti, da je nemoguće opisati sve posledice i stvoreno trajno nepoverenje prema najvišoj sudskoj instanci, kao što je VKS. Taj isti sud je naterao čoveka iz jednog bojvođanskog sela da traži pravdu u Strazburu zbog neispravne pijaće vode koja mu se nezakonito naplaćuje godinama. Takođe, majke žrtava klana Belivuk moraju da traže pravdu u Strazburu zbog nepostupanja ili opstrukcije u istražnim postupcima. I još pregršt slučajeva zbog neprofesionalnog ponašanja i postupanja fovodi u situaciju da se ljudi okrenu protestima, da se struka okrene protestima kao jedinom načinu da se odbrane i građani i zakoni i Ustav.

  18
  1

  Podelite komentar

 • kale

  Ovo je kriminal, banke su jace od drzave

  17
  0

  Podelite komentar

  • Tačnije:

   @kale

   Banke i država su jači od sirotinje raje.

   7
   0

   Podelite komentar

  • FANTOM

   @kale

   Neka nama banaka, jer da njih nema nebi bilo ni Srbije. Četrdeset pet milijardi dolara Srbija je dužna bankama širom sveta i kako privređujemo i svoje proizvode prodajemo izvozom biće tih milijardi još više. Živele bre banke. Hoćete po 30 ili 50 evra svaki drugi mesec bez trunke truda i prosutog znoja. Pa zapad živi od kredita ali oni redovno izmiruju svoje obaveze.

   0
   4

   Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima