JKP "Gradske pijace" i ove godine učestvuje u obeležavanju Svetskog dana turizma

Svetski dan turizma biće i ove godine obeležen na Adi Ciganliji, jednoj od deset turističkih atrakcija Beograda poznatoj po prirodnom ambijentu i brojnim sportsko – rekreativnim kapacitetima

  • 0
JKP "Gradske pijace" Foto: JKP "Gradske pijace"

Ove godine će Svetski dan turizma 27. septembar, biti obeležen dan ranije, u nedelju, 26. septembra od 11:00 do 17:00 sati.

Na prostoru Kamen - grada predstaviće se turističke organizacije i preduzeća koja doprinose unapređenju i razvoju turizma i promociji Srbije i Beograda. Posetioci će kroz emitovanje promotivnih filmova moći da se upoznaju sa atraktivnim domaćim turističkim destinacijama uz muzički program.

Agencija UN za turizam je kao temu ovogodišnjeg Svetskog dana turizma odredila "Turizam za inkluzivni rast".

Razlog za učešće JKP "Gradske pijace" na ovoj manifestaciji, jeste činjenica da su beogradske pijace prepoznate ne samo kao mesta dobre nabavke, već i socijalne interakcije i pozitivne atmosfere.

Pored bogate i raznovrsne ponude proizvoda, beogradske pijace, koje su inače zbog svog izgleda i značaja ucrtane u turističku mapu Beograda, predstavljaju i mesta koja rado posećuju strani turisti. Posetiocima naše prestonice je obilazak pijaca jedinstvena prilika da osete pravi duh i nepresušnu energiju Beograda, uslužnost prodavaca i srdačnost njenih stanovnika.

Na manifestaciji obeležavanja Svetskog dana turizma JKP „Gradske pijace“ učestvovaće sa svojim izlagačima sa brojnih manifestacija koje ovo preduzeće godinama uspešno organizuje, dok će atmosferu upotpuniti muzički izvođači koji inače nastupaju na beogradskim pijacama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA