• 0

Od 1. oktobra prestaje sa radom stanica Topčider: Vozovi za Bar i Niš polaze iz stanice Beograd Centar

Sve informacije o izmenama u saobraćaju vozova možete naći na sajtu www.srbvoz.rs, kao i na fejsbuk stranici "Srbija Voz" a.d.

  • 0
Javno preduzeće Srbija voz, BG VOZ, Beovoz, metro, podzemna stanica, vukov spomenik

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

„Srbija Voz“ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da će od 1. oktobra 2021. godine prestati sa radom železnička stanica Topčider. Polasci i dolasci vozova za prevoz putnika u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju iz stanice Topčider, izmeštaju se u stanicu Beograd Centar.

Međunarodni večernji voz koji saobraća na relaciji Topčider - Bar - Topčider, polaziće iz Beograd Centra u 21.10 časova. Večernji voz koji iz Bara polazi u 19.00 časova dolaziće u Beograd Centar u 06.15 časova. U sastavu međunarodnog voza „Lovćen“ od 30.09.2021.god., neće biti kola za prevoz praćenih automobila, saopštio je „Srbija Voz“ a.d.

Vozovi iz unutrašnjeg saobraćaja koji saobraćaju na relaciji Niš - Topčider - Niš, takođe, saobraćaće do i od stanice Beograd Centar. Voz koji iz Niša polazi u 03.10 časova, dolaziće u stanicu Beograd Centar u 08.22 časova, a voz iz Beograd Centra za Niš polaziće u 15.12 časova.

Sve informacije o izmenama u saobraćaju vozova možete naći na sajtu www.srbvoz.rs, kao i na fejsbuk stranici "Srbija Voz" a.d.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima