Na području Zvezdare počela akcija uklanjanja grafita

Sugrađani su dostavili predloge gde bi trebalo da budu uklonjeni crteži na zidovima, a površina koja će biti pokrivena je oko 2.000 metara kvadratnih, rekao je za Telegraf.rs direktor JKP Gradska čistoća, Marko Popadić

  • 0

Akcija uklanjanja grafita na području Gradske opštine Zvezdara počela je danas u jednoj od najlepših ulica, Bulevaru kralja Aleksandra. Početku akcije prisustvovali su Marko Popadić, direktor JKP Gradska čistoća i predsednik Opštine Zvezdara, Vladan Jeremić.

- Ono što je najvažnije je da se steknu vremenski uslovi kako bi naši radnici mogli da nastave sa ovom akcijom. Gradska čistoća je u maju ove godine krenula sa akcijom čišćenja grafita. Do sada smo taj posao radili u šest gradskih opština, od danas smo ovde na teritoriji Gradske opštine Zvezdara u saradnji sa Opštinom i predsednikom Opštine. Bićemo tu dok ne završimo ovaj posao uklanjanja, čišćenja i zaštite na oko 2.000 kvadratnih metara - rekao je Popadić za Telegraf.rs.

On je apelovao i na sve sugrađane da ne ruže grad i da grafite crtaju na predviđenim mestima za to.

Vladan Jerremić kazao je da je ova akcija potvrda odlične saradnje između JKP Gradska čistoća i Opštine Zvezdara.

-  Ovo je sjajna prilika da, ne samo što ćemo ukloniti grafite, već i da se na pravi način ophodimo prema našem gradu. Drago mi je i što je ova akcija u sklopu obeležavanja Dana opštine Zvezdara, koji je 16. oktobra. Na neki način ovo je poklon svim stanovnicima Zvezdare - zaključio je Jeremić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA