Život u oronuloj zgradi železničke stanice na Dorćolu: Bube, vlaga, pored barake kao šupe

Niko ne želi da se snima i fotografiše. Ljubazno nam otovore vrata, pričaju da im je teško, ali nadaju se boljem i zato su posebno bojažljivi

Komentari

 • JS

  Sad će jadne ljude da isteraju iz domova, zarad dobre zarade. Što im ne dodele stanove u novom delu Dorćola? Zaradiće na njihovoj nevolji.

  1
  4

  Podelite komentar

  • Sloba

   @JS

   Ja radim na zeleznici i upucena sam u celu tematiku. Preduzece im je renoviralo stanove. Ti stanari nista ne placaju,pojedini nemaju nikakve veze sa zeleznicom. Uvidom u planove za raseljavanje bice im ponudjene dve lokacije: Ovca kod okretnice 105 i stara zeleznicka stanica u Padinskoj skeli. Zeleznica se ipak potrudila da im nadje neki smestaj ijako svi imaju samo privremeno resenje o koriscenju tih staniva.

   5
   1

   Podelite komentar

  • MS

   @JS

   Gospodjo zaposlena, bolje radite to za sta ste plaćeni nego sto sirite lazi iz svog ogovaranja sa posla, da nekima je renoviran ,,stan" i dato da žive tu za dzabe, ali ne SVIMA! Neki itekako plaćaju sve račune i to svojom mizernom platom sa železnice a uđite malo u te ,,renovirane" stanove pa ćete videti da li je ,,zeleznica' ista renovirala..

   0
   0

   Podelite komentar

  • MS

   @JS

   Gospodjo zaposlena, bolje radite taj posao umesto sto vodite abrove i mazete lak na te ocuvane noktice u toploj kancelariji pa ovde širite neistine i urusavate polozaj tih poštenih ljudi!Jer oni vam sa svojim suljevima na rukama i promrzlom kičmom kad rade na -10 zarađuju platu! Uz to uredno plaćaju dažbine za svoje stanove i sami renovirano da bi mogli iole normalno da žive od mizerne plate železnička. Pozdrav!

   0
   0

   Podelite komentar

 • Sima

  Zeleznica im renovirala stanove,a oni neplacaju ni struju ni vodu. Sramota jos se zale.

  7
  0

  Podelite komentar

 • UzbuĐivač

  Što to trpe,što se ne isele i kvit,mada,onda bi morali da plaćaju kojekakve dažbine!!!

  7
  0

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima