≫ 

"Zabranjeno igranje": Zanimljiva poruka osvanula u jednoj robnoj kući u Beogradu

Za vlasnke radnji, ali i radnike zadužene za red na rafovima, igranje robom nije nimalo zabavno

  • 3
poruka, apel, zabava, robna kuća Foto: Čitateljka Telegrafa

Da robna kuća može biti i te kako dobro mesto za zabavu znaju oni koji iste posećuju uoči praznika, najčešće onih novogodišnjih.

Rafovi sa ukrasima za Novu Godinu i Božić, maskama Deda Mraza, vila, ostalih mitoloških bića i superheroja jestu odeljci koji mnogim kupcima daju inspiraciju za zabavu. Tako retko ko može odoleti a da ne isproba neku od igračaka ili na licu mesta vidi kako mu stoji neka maska, a uz to napravi i par selfija.

Zabava bude još veća ukoliko imate društvo, pa tako neretko možete videti i ljude koji se, u svrhu zabave, kite i novogodišnjim ukrasima.

Ipak, za vlasnke radnji, ali i radnike zadužene za red na rafovima ovo nije nimalo zabavno. Em što se roba može ošteti, em što se stvara haos.

Zato su u jednoj beogradskoj kineskoj robnoj kući odlučili da svoje mušterije obaveste da je ovakva vrsta aktivnosti zabranjena.

"Zabranjeno igranje!Hvala", glasi simpatična poruka ispisana krupnim slovima i zalepljena u blizini rafova sa igračkama i ukrasima.

I sudeći po svedočenju čitateljke koja nam je prosledila fotografiju, apel je izgleda uvažen, jer je sve bilo na svom mestu.

Video: Car se zabavio u supermarketu: Stavljao peškire drugim kupcima na glavu praveći se lud

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA