≫ 

Spektakularan doček Nove godine u Beogradu: Tri velika imena na glavnoj bini, Bregović na Promenadi

Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu

  • 6
Spektakularni vatromet Foto: Tanjug/AP

Grad Beograd imaće ove godine najspektakularniji doček Nove 2022. godine jer ispred Doma Narodne skupštine nastupaju Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović, najavlio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Iste večeri na Sava Promenadi grad Beograd u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića.

Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens osim Bregovića nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi.

Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu.

Grad Beograd će narednih dana da objavi ko će da nastupi i na koncertima koje organizuje 29. i 30. decembra, a koji će biti namenjeni mlađoj populaciji.

Narednih dana objaviće se i program Dečje Nove godine koja će biti održana na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština.

Video: Marija Šerifović, Jelena Karleuša i Sara Jo o pevanju na dočeku: Biće bolje nego ispred Tajms Skvera

(Telegraf.rs).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U pomoć ...

    25. novembar 2021 | 08:42

    Ko je ovde lud ? Danima trube da se slava slavi sa 5. ljudi iz najuže porodice , traze kovid propusnice a onda odjednom doček nove godine ... verovatno će tražiti propusnice svima ... strašno !

  • Shampita

    25. novembar 2021 | 09:30

    Ovo je bezobrazluk. Ako sve zemlje u svetu otkazuju doček nove godine ona bi trebalo i mi. Ako organizujemo doček nove godine onda da se prekine bilo kakva priča o koroni i da se ukinu sertifikati, deca vrate u škole...Ako je sve u najboljem redu, toliko da se može organizovati masovni doček onda više niko ne bi trebalo da izadje pred novinare i da priča o opasnosti korone i merama.

  • Psss...

    25. novembar 2021 | 08:48

    Jel doček posle 8? Pa neće moći bez kovid -propusnica ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA