Beograđanki već 9 godina prokišnjava od komšije: On nestao, Klaudiji stan potpuno uništen, a inspekcije ćute

Klaudiji su od prokišnjavanja prvo uništene obe terase, a sada je voda počela da prodire u ceo stan

Komentari

 • Kanidja

  Okapne lajsne postaviti kako Treba, za to moraju da we obiju ivice, na terasi I hidroizolacuju Treba. Mike strasno, da se resiti ako su ljudi normalni

  1
  0

  Podelite komentar

 • sasa

  usao bih u taj stan , popravio stetu , zamenio brave. nek tuzi on mene.

  10
  0

  Podelite komentar

 • Dik

  .. jedan od milion slučajeva gde država ne zna kako da reši problem već čeka u nedogled da neko drugi reši što bi rekli: "neka kad dođu Nemci oni će da reše"!

  19
  0

  Podelite komentar

 • Exx

  Pa i meni je prokišnjavalo u kući, koju godinama gradim pa sam morao popravitu i nisam kukao. Dobiješ stan gotovo džabe i opet drugi kriv što ga ne održavaš. Zar očekujete , da svi opet izdvajamo u stambene fondove iz koji ste samo vi, u zgradama imali koristi.

  1
  38

  Podelite komentar

  • Xy

   @Exx

   Blago tebi. Tebi ceo život prolazi u veselju.

   14
   0

   Podelite komentar

 • Nije nego

  Neka odseli za Beograd !!

  5
  9

  Podelite komentar

 • Nebojša Berak

  Pravi dokaz apsurnosti i nefunkcionalnosti Zakona o stanovanju. Potpuno odsustvo inspekcija pre svega gradjevinske koja je morala da nalozi popravku u roku od 30 dana, a ako se ne sprovede sledi obijanje stana, saniranje i onda naplata troskova preko poreske uprave a ako treba i prodaja stana na licitaciji da bi se podmirili troskovi stanovanja. Ovo je dokaz i da upravnici zgrada jicemu ne sluze sem da uzimaju apanazu za sboj nerad jer nista ne preduzimaju.

  35
  0

  Podelite komentar

 • Nema više

  Kučnog Saveta i to a da dešava se u demonkraciji što šta?!

  7
  1

  Podelite komentar

  • Lacko

   @Nema više

   Kucni savet je zaduzen za fasade i da resava pitanje murala. Tako kazu nadlezni. A sto su nam zbog toga sankcije za vratom nikom nista.

   0
   2

   Podelite komentar

 • Violeta

  Ove slucajeve nemara stanara u zajedničkoj zgradi treba kaznjavati po hitnom postupku preko izvrsitelja, prvo opomenom da otklone u roku od 3 meseca a onda oduzimanjem stana.Ima jos mnogo istih primera i u mojoj zgradi.To se ne sme tolerisati jer se ugrozava zivot, zdravlje, bezbednost i imovina drugih stanara.

  73
  0

  Podelite komentar

  • dejan

   @Violeta

   ja ne znam sta je ovom svetu ... zbog svog dinara bi nekome da uzme milion ..... da otme neciju imovinu ..... ne govorim o ovom slucaju ..... ovaj slucaj treba da plati i dusevnu bol i propusten kvalitet zivota deci ove gospodje ..... ali za neke sitne stvari ..... oduzeti nekome stan zato sto nije popravio ne znam sta neku sitnicu ...... pa to samo monstrm moze da izjavi .... a samo osobe bez mozga da daju pluseve ...... alternativno prihvatljivo .... da mu se trzisno od prodaje imovine naplati sanacija a ostatak isplati ..... ali i za to mora biti granice ..... i pri tome sam ja pogodjen jednim takvim nemarom .... istim kao sto je ovaj .... gorim .... i na sve to upravnicom koja gleda kako da svakog meseca uzme svojih 15000 i nista drugo ..... pa nikoga nisam pozivao da dzukeli koja je otela 40 kvadrata krovai izazvala stetu u 2 objekta ispod otme stan .... ocete adresu bespravne gradnje ..... pozeska 79 .... i posedujem vestacenje

   2
   12

   Podelite komentar

  • Ducko

   @Violeta

   Nelegalan stan ne moze da se prometuje. Tako da izvrsitelj ne moze da ga uzme i stavi u promet. A da bi stiglo do izvrsitelja doticna prvo mora da tuzi ljude iznad nje, da dobije pravosnazno spor, trazi izvrsenje i onda dolazi do izvrsitelja. I opet dolazimo do pitanja naplativosti.

   7
   0

   Podelite komentar

 • ljuba

  I šta će nama onda upravnik zgrade? Pametnome dosta.

  50
  3

  Podelite komentar

  • Filip

   @ljuba

   Nema on magicnu stapic da resi sve tvoje probleme koje nisi resio 30 god unazad. Kakva drzava takvi i ljudi…

   4
   7

   Podelite komentar

  • dejan

   @ljuba

   apsolutno .... ja imam istu i goru situaciju ... nas dvoje je pogodjemo bespravnom gradnjom ..... dobismo komentar kako dokazujemo ko je to napravio ...... pa daj ako nije nicije ja cu rusim sam..... ali uzeti pravdu u svoje ruke nije po zakonu ..... i pri tom imam vestacenje .... upravnika zanima samo da od nas 50 pokupi svojih po 300 dinara .... i jos crnje .... za ono sto mora da radi dolazi sa fingiranim ponudama .... menjanje sijalice 5000 din .... jedne .... i sve tri ko jaje jajetu ..... onda joj se donese 4a koja za zamenu ptrazi 3e po grlu ..... i naravno to se ignorise i preti se izvrsiteljima

   5
   2

   Podelite komentar

 • Hoki

  Nije strašno...

  0
  72

  Podelite komentar

 • Pera kojot

  Moze da se zali upravi vodovoda!

  5
  46

  Podelite komentar

 • Naivni Gedža

  Pa naravno da sudski postupak košta, ali time ćeš zaštititi svoju imovinu višestruko veće vrednosti. Iluzija je da ti gradske službe rešavaju problem koji se tiče tvoje, privatne imovine.

  16
  57

  Podelite komentar

  • dejan

   @Naivni Gedža

   druze ocito ne poznajes ni zakone ni praksu .... prvo ti postupci traju godinama uz razne advokatske opstrukcije i prezauzetost sudova ..... ako ne preduzmes nista steta raste geometrijskom progresijom ..... sa druge strane sta god uradis na svoju ruku podlozno je kontra tuzbi jer ti ne smes na svoju ruku da otklonis uzrok koji je on napravio iznad tebe ..... nanosis mu stetu jer prvo neko mora da utvdi da je tvoja steta nas od toga ..... i na kraju ako se samo branis premazzujes i sl da steta ne bude geometrijska moras silne pare da das da bi to uradio iznutra objekta ..... a da ne pominjem pri tom neke nebulozne rokove koju postoje za prijavu takvih radova ..... i na kraju niko te ne pita imas li ti novca za to ..... ili prosto onajj ko ima moze da jase ....

   9
   1

   Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima