≫ 

Pet kafanskih tuča na beogradskim splavovima: Burna noć u prestonici, Hitna intervenisala 83 puta

Dogodile su se i tri saobraćajne nezgode

  • 4
Tuca, kafana Foto: Shutterstock

U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo ozbiljnije povređenih, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Ekipe Hitne pomoći su noćas intervenisale zbog pet kafanskih tuča na beogradskim splavovima. Nije bilo teže povređenih, već samo učesnika sa lakšim povredama koji su preveženi u Urgentni centar ili su im povrede sanirane na licu mesta.

Bilo je i nekoliko slučajeva intoksikacije alkoholom, a te osobe su odvedene na odeljenje toksikologije VMA. Ekipe su intervenisale nekoliko puta zbog pada starijih osoba na uličnoj poledici.

Prema rečima dežurnog lekara, dežurale su 22 ekipe plus jedna pedijatrijska koje su obavile ukupno 83 intervencija, od čega 19 na javnim mestima.

Protekle noći bilo je svega šest interkliničkih transporta kovid pacijenata u kovid bolnicu u Batajnici, a manje je bilo i poziva hroničnih bolesnika.

Video: Tuča ispred kafane u Novom Sadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O

    18. decembar 2021 | 09:45

    Oni se sile, a ja svojoj deci ni parce leba nemam da dam

  • Дејан

    18. decembar 2021 | 10:13

    Руља пијана!

  • DušanS

    18. decembar 2021 | 10:08

    E to su tuče, lakše povrede. A ne noževi, pištolji, palice. Dobar je to sport za mlade, jednom godišnje do 30-e nije loše :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA