≫ 

Prvi januar u Zemunu u znaku dečje radosti: Mališani sa roditeljima uživaju na "Trgu otvorenog srca"

Na sceni pod otvorenim nebom deca i roditelji su uživali u novogodišnjoj čaroliji, predstavama, koncertima, klovnovima, mađioničarima, i izložbi starih igračaka pod nazivom "Uspomene Deda Mraza"

  • 0
Trg otvorenog srca, Zemun Foto: Opština Zemun

Na "Trgu otvorenog srca" prvi januar protekao je u znaku dečije radosti i lepih želja.

Otvarajući ovu tradicionalnu manifestaciju, koja se održava peti put po redu, zamenik predsednika Gradske opštine Zemun Žarko Dronjak je istakao da ovakve manifestacije i akcije Opština organizuje kako bi se podstaklo rađanje i očuvala porodica.

- "Trg otvorenog srca" je simboličan uvod da nam godina u koju ulazimo bude bolja, zdravija, srećnija, veselija, bogatija, da sa elanom radimo i stvaramo, da završimo započeto i krenemo da kreiramo nove sadržaje za Zemun, kako bi postao još bolje mesto za život. Lep je dan, i ovde smo da podelimo radost i da sa optimizmom zakoračimo u Novu godinu. Prvog januara zemunska opština tradicionalno daruje majke prvorođenih beba Zemuna - devojčice i dečaka. Tim povodom, mame će dobiti po 100 hiljada dinara, koje poklanja Opština, jer na ovaj način želimo da podstaknemo roditeljstvo - kaže Dronjak.

Kako dodaju, i u ovoj godini nastaviće sa projektima koji su podrška porodici.

- Krajem godine podelili smo 11 hiljada novogodišnjih paketić - dodao je i tom prilikom naglasio da se u Zemunu realizuje jedanaest kapitalnih projekata koji će pomoći da se živi još bolje i kvalitetnije.

Na sceni pod otvorenim nebom deca i roditelji su uživali u novogodišnjoj čaroliji, predstavama, koncertima, klovnovima, mađioničarima, i izložbi starih igračaka pod nazivom "Uspomene Deda Mraza".

Video: Gužva u Ulici otvorenog srca i ovog 1. januara: Roditelji izveli mališane, deca uživaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA