≫ 

Vesić koji "nestaje" na TikToku ima preko pola miliona pregleda, dva klipa donela mu više od "1M"

Ukupno je do sada na TikToku Vesić objavio 40 video klipova i dobio 8,7 miliona pregleda

  • 1
Goran Vesić TikTok Printskrin: TikTok/Sicve011

"Kad ti kažu da je TikTok samo za mlađe generacije" napisao je zamenik gradonačelnik Beograda Goran Vesić u svojoj poslednjoj objavi i "nestao".

Na ovom snimku Vesić pozira sa četiri tinejdžera i u jednom trenutku nestaje iz kadra - reč je o jednostavnoj video montaži koja je zaludela mlade, a koja mu je donela više od pola miliona pregleda na tom video klipu.

Naravno, tu su i tagovi: #beograd #gradbeograd #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #trend #trending #srbija #srbijatiktok #balkan #balkantiktok #belgrade #serbia #funny #fypシ

@sicve011 #beograd #gradbeograd #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #trend #trending #srbija #srbijatiktok #balkan #balkantiktok #belgrade #serbia #funny #fypシ ♬ Trend mx92310 - Mx9231

Međutim i video klip koji je prethodno Vesić okalio na TikTok prešao je pola miliona pregleda, pa je za dve nedelje, sa dva klipa zamenik gradonačelnika dostigao 1.050.000 pregleda.

Na prethodnom klipu Vesić je predstavio sebe na neformalan, mladima bliski način, "pozirajući" na stepeništu u unutrašnjosti Starog dvora.

Ukupno je do sada na TikToku Vesić objavio 40 video klipova i dobio 8,7 miliona pregleda.

@sicve011 #beograd #gradbeograd #belgrade #srbija #srbijatiktok #balkantiktok #balkan #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #trend #treninding #me #serbia ♬ nhạc nền - AK乂Duty

Za osam meseci, koliko je prisutan na ovoj društvenoj mreži osvojio je 447.000 lajkova i dosegao 33.300 pratilaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA