≫ 

"Vrati se nazad da mogu da prođem, debilčino jedna": Taksista urlao na devojku i unosio joj se u facu

 ≫ 

"Ulica je dvosmerna, isto kako on zahteva od nje da se vrati nazad tako može i ona od njega..." jedan je od komentara

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ljiljana

    30. januar 2022 | 14:18

    Ulica jeste dvosmerna ali je devojka na levoj strani i morala je ona da se vrati da on prodje. To je po saobracajnim pravilima. Uvek se mora cuti i druga strana pa bi onda mozda culi sta je pre toga ona njemu rekla i pokazala. A na osnovu prikazanog covek je kreten bahati.

  • Hm

    30. januar 2022 | 13:53

    Jok, mogla si i da ga povezes. Ovamo kukanje o opasnim ljudima, a ovamo otvaranje vrata da te izmlati... Jes' bre pametnica. Vidis budalu, skloni se a ne otvori mu vrata da udje. Bolje i da nisi snimala. Pitanje je i ta ulica da li je dvosmerna ili jednosmerna i ko je pogresio. Ne mozes samo okaciti snimak i kukati. Ja licno poludim od haoticnih vozaca, pesaka... Svi misle da imaju prednost! Zensko sam, ali se vecina zena u saobracaju ponasa kao da su muskarci duzni da ih propustaju jer su, pobogu, zene! Osnovno pravilo je da kada sednete za volan, postajes vozac i nema tu polova. Kruzni tokovi su vecini kao lavirinti. Ko ima problema sa autom, a udje u tu zbrku i vidi mogucnost da popravku sredi preko ovih sto krse pravila i ulecu u kruznom-idealno da je iskoristi. Samo da nema povredjenih. Vozim se i taksijem cesto, za sada nisam naisla na vozaca koji je krsio pravila. Voze iskusno, a iskustvo im ne mozete tovariti kao divljastvo. Toliko sam se nagledala scena iz taksija, gde coveku kipi od nesposobnih za volanom. Tada sam razmiljala "Ako taksista toliko poludi od ovih sto ne znaju pravila, koce saobracaj i jos glume pamet, kako se probija hitna pomoc kada treba da stigne negde...?" Strasno koliko pljujemo po hitnoj, a prvi smo mi civili krivi sto je saobracaj takav. I pesaci i vozaci. Mi smo krivi.

  • Aleksandar

    30. januar 2022 | 10:52

    Kada je jedna strana kolovoza zakrcena ili ima prepreka kao u ovom slucaju onda ima prvenstvo onaj kojom se slobodnom stranom krece u ovom slucaju taksista a devojka to ne razume mogla je da nadje nacin da ga prepusti da prodje umesto sto snima i ceka da je napadne .Dve koze bi se bolje snasle neko bi rekao srpski inat umesto da se nadje pametno resenje da je preko tako odmah policija kaznu i jednom i drugom pa se inati sledeci put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA