≫ 

Marko iz Koteža požalio se Vesiću na ulicu u kojoj živi: On mu poručio da sutra počinje rekonstrukcija

U komentarima je i obećao da će asfalt biti popravljen

  • 3
Rupa na putu asfaltu Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedan Marko iz Koteža zabeležio je veoma loše stanje u kojoj se nalazi deo Ulice Dušana Matića. Zabeležene fotografije poslao je zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, u nadi da će problem biti rešen.

Vesić se povodom situacije oglasio na svom Tviter profilu, navodeći da se odmah uputio na teren zajedno sa direktorom "Beograd puta".

"Marko iz Koteža poslao mi je privatnu poruku u vezi sa katastrofalnim stanjem puta u Ulici Dušana Matića (raskrsnica sa Ulicom Novice Tadića) u Kotežu. Otišao sam na teren zajedno sa direktorom 'Beograd puta' i na licu mesta lično se uverio u sve što mi je Marko napisao", naveo je Vesić u objavi.

Dalje, u komentarima je i obećao da će asfalt biti popravljen.

"Narednih dana popravićemo asfalt, ali to nije trajno rešenje. Moramo da uradimo potporni zid. Za to nam treba više vremena. 'Beograd put' odmah kreće da radi projekat i uradićemo i potporni zid. Tada će problem biti trajno rešen", dodao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaludjerica

    27. februar 2022 | 23:35

    Dajte molim Vas pogledajte Smederevski put od skretanja Kaludjerice do Malog Mokrog Luga glavni put je katastofa velika sramota kako je uradjen.Svi se zale nista se ne preduzima Molim Vas pogledajte nasta izgleda

  • mima

    28. februar 2022 | 15:24

    Sutra ili malo sutra ? Pitanje je sad ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA